tisdag 10 september 2013

Ett paket med knäckigt innehåll
Hej!
 
Imorse blev jag lite extra glad. Jag skulle hämta in posten och istället för en massa räkningar och reklam låg där ett litet paket. Vad har jag nu beställt var första tanken. Men det var inget som jag beställt utan ett smakprov från Cloetta av årets Juleskum med 2013 års smak: Knäck. Det förgyllde min morgon lite extra. Tur i oturen att båda barnen är hemma från dagis idag. Otur för att jag inte kan trycka i mig påsen helt själv. Tur för att de är de bästa provsmakarna i världen. Godis på en tisdag? Ja vi kör på det idag för inte sjutton kan jag hålla mig till lördag. Lilltejen har ordnat minidiscokalas här hemma och pyntat halva huset så lite Juleskum som discogodis blir pricken över i:et.
 
Påsen fick hela paketet att lukta godis, en söt doft av kola. Lilltjejen tyckte att de luktade som kolasnören och det har hon banne mig rätt i, precis så luktar dem. Konsistensen var perfekt sådär nygjorda och mjuka som de man köper i låda har en tendens att inte vara efter ett par dagar. Och smaken? Mycket godare är orginalet! Det smakar kola. Och knäck och kola är ju ungefär samma sak innehållsmässigt enligt min kokbok. Ja även smaken påminner om kolasnören. Mums vad gott det var. Det som är lite extra roligt tycker jag är att man kan skriva adress på baksidan och skicka en påse till en god vän. Mycket roligare och mer uppskattat än de vanliga julkorten.


 
 
Tummen upp för Juleskum med knäcksmak!
Och tack till Cloetta för smakprovet.
 
Finns Juleskum i butikerna än? Jag vill ha mer!

5 kommentarer:

Amandas jul sa...

Oh, vilken lyx såhär på en tisdag! :) Ser fram emot att de kommer ut i butik!

Liie sa...

Härligt! Juleskum är så gott, och det låter extra gott med colasmak! Blir definitivt till att köpa en påse när jag ser den i affären :)

Jul hos Linda sa...

Härligt!

Emelie - Jul i Tomteverkstan sa...

Åh det lät ju hur gott som helst! Dessa kanske till och med jag vågar pröva mig på, jag som inte gillar orginalet :)

sv: Åh tack! :) Kul att vara igång igen och att alla andra också är det. Vet faktiskt inte när vi åker till London, men kanske i mitten av december då min sambo fyller år den 14/12, en liten födelsedagspresent, men det återstår att se :) Klart jag ska med på julträffen! Höjdpunkten och prio ett, var ju så otroligt mysigt förra året :) Har ni funderat ut något preliminärt datum än? :) kram

Jultomten sa...

Gott! Juleskum är aldrig fel, inte ens på midsommar, även om den smakar bäst på julen då den är nybakad.

Vad tyckte barnen om juleskummet? Blev en hit kan jag tänka mig.