tisdag 3 september 2013

Bloggträff anno 2013

Hej alla fina!
Det är några som hört av sig till mig och frågat om det blir någon bloggträff och när den i så fall går av stapeln. Klart att det blir en bloggträff i år! En favorit i repris av förra årets succé som Erica, Anna och Helena så fint ordnande. Jag lovade förra året att jag skulle styra upp en bloggträff 2013 så nu är jag också med i bloggträffkommitén. Datum är ännu inte spikat, inte heller vad vi ska göra. Men vi tjejer som ska slå våra julgalna huvuden ihop och fixa årets grej. Tro mig, det vill ni absolut inte missa! Jag tänkte lite snabbt kolla av intresset, hur många är intresserade av att ses i Stockholm i höst? Detta är ingen anmälan utan vi vill bara se hur stort intresset är så skriv gärna en kommentar här under om du är intresserad av årets roligaste happening.
Mer info om datum och annat kommer vid ett senare tillfälle.
Må så gott så länge!
Kramar till er

15 kommentarer:

Tess sa...

Hej - min blogg är inte en renodlad julblogg men jag ÄR jultokig och läser alla julbloggar som en galning och skriver nästan bara om jul i december... så får man vara med så vore det skoj :-)

Victorias Jul sa...

Jag är intresserad och tror att jag kan komma. Skulle vara superkul

Maries strålande jul sa...

Jag är intresserad men vet i nuläget inte om jag kan, jag var ju med förra året men har ganska långt så det krävs godkänd semester och annat som ska klaffa. Men jag vill absolut lämna min intressanmälan :)

Alexandra sa...

Åh! Det låter ju jättemysigt!
Massor utav julfantaster som möts, låter fantastiskt!! :D
Synd att det är en bit till Stockholm :(

Anonym sa...

Hoppas det går bra att komma även om man inte själv har en julblogg, utan BARA är julgalen? I sådant fall skulle jag vara intresserad! Känner mig knäpp i min vanliga omgivning med icke-julgalna människor omkring mig, så det skulle vara kul att träffa andra liksinnade..!
MVH
Ann-Charlotte

Svensk Jul sa...

Jag är intresserad hoppas verkligen jag kan komma. Vore ju så jätte skoj :-)

Jul i Laloland sa...

Oj, höll på att missa årets VIKTIGASTE blogginlägg.
Jag anmäler härmed mitt intresse och Stockholm går utmärkt, men jag är inte blyg för andra orter heller!

Elin sa...

Låter jätteroligt, jag skulle jättegärna vilja vara med. Dock beror det på tid och pengar och om det passar med allt annat här hemma.
Kanske blir något år då julbloggsträffen kommer hållas i Göteborg annars.. då blir det närmre och lättare att ta sig dit! :)

Johanna sa...

Jag är intresserad!

Emelie - Jul i Tomteverkstan sa...

Åh! Det var ju så fruktansvärt mysigt förra året! Jag är självklart på i år också! :) det här får man ju bara inte missa! :)

Helena - amelia.se sa...

Åh vad härligt att det är så många som är intresserade!! Ser verkligen fram emot vår träff, redan!!!

Ha en härlig helg!
Kram

Anonym sa...

Jaa, vad kul!! Är klart intresserad, hoppas bara det blir en dag som inte redan är uppbokad.. Kommer Gärna!!
God Jul hehe
Thorgun

Julvisa sa...

Hej! Lovisa (Julvisa) här! Är en galen julälskare som gillar julen mer än allt annat! Har börjat att julblogga nu och skulle älska att vara med och träffa andra julbloggare och prata över kanske ett glas glögg ;) men jag kan nog inte komma... :( skulle älska några tips för att få följare och sånt!

Axelina sa...

Oj hjälp! Detta var jag på väg att missa! Jag vill jättegärna vara med :D Tror säkert att kusin Ellen vill med också :) Hade verkligen varit jättekul, supermysigt!

Jennie sa...

Hejsan! Jag vill gärna lämna en intresseanmälan och hoppas det blir ett datum jag kan, för det hade varit hur roligt som helst!

Mvh//Jennie