tisdag 24 september 2013

Året med Ernst

Ernst levererar igen
 
Förra veckan kom en bok med Posten - allas vår julguru har släppt en ny bok i dagarna. Året med Ernst från Ica Bokförlag. Som det låter är det ingen renodlad julbok utan årets alla årtider finns representerade. Boken är rejäl och med ett lyxigt strukturerat omslag som jag tokgillar. Innehållet bjuder på en rad överraskningar. Vackra bilder, härliga recept blandat med pyssel och inredningsidéer. Ernst tycker ju om att ta tillvara det som naturen har att erbjuda och mycket sånt finns det i boken. Naturligt, enkelt och alldeles, alldeles underbart! Det enkla är ju som bekant oftast det vackraste.
 
En del pyssel känner man igen om man som jag följt Ernst program på tv. Men det gör inget, man glömmer så lätt bort vad man sett på tv och man blir så inpirationsboostad av hans program att det det nästan känns övermäktigt. Därför är det bra med en bok. Då kan man i lugn och ro bläddra fram och tillbaka och liksom dela upp inpirationen och idéerna. Jag har hittat många idéer som jag vill förverkliga och många ny recept att prova på.
 
Boken kostar ca 220kr och finns bland annat att köpa hos Bokus och Adlibris. Det här är en fin bok att ha ligga framme och jag är glad över mitt nya tillskott i bokhyllan. Det jag gillar lite extra mycket är att den just är en åretrunt bok. Det här är ingen bok som kommer samla damm, den kommer bläddras i flitigt under alla säsonger. När vårkänslorna sätter in, när längtan efter sommaren gör sig påmind i april, när högsommaren är över och man behöver nya höstidéer och såklart - när man saknar julen. Naturbilderna är så vackra att om jag bläddrar i boken på självaste julafton så skulle jag till och med kunna längta efter sommaren - och det är ett riktigt bra betyg.

 
 

 

3 kommentarer:

Amandas jul sa...

Åh, världens bästa Ernst :)

johanna sa...

den boken skulle jag verkligen vilja ha :)

johanna sa...

den boken vill jag verkligen ha :)