måndag 26 augusti 2013

Sneak peek - H&M Home julen 2013

Hej!
 
Hemma efter en minst sagt fantastisk vecka på Rhodos med familjen. Kan väl knappast kalla det "semester" när man åker med två vilda barn men roligt, lärorikt och stärkande minst sagt.
 
Känner ni hösten i luften nu? Trots att det fortfarande är varmt ute så finns ändå känslan där. Att vi går mot kallare tider. Det luktar höst. Luften är friskare och tankarna dras mot stickade tröjor, en öppen spis, en skön soffa och en kopp varm choklad i händerna. Även fast min höstverklighet inte riktigt når upp till dessa tankar och drömmar (har varken öppen spis eller är särskilt förtjust i stickade tröjor) så är det dit fantasin flyr så här på sommarens upphällning.
 
Tänkte vissa ytterligare några julnyheter. Kan tyckas lite tjatigt men jag gillar dessa grejer. För mig är det en viktig del av upplattningen inför julbloggandet. Och H&M Home är ju bara för bra, både utbudet och prismässigt. Julsakerna är kanske inget jag hoppar högt av glädje över men jag gillar miljöbilderna och jag är riktigt svag för deras kuddsortimet och örngott - oavsett årstid. Så här kommer en liten sneak peak. Bilderna håller tyvärr inte bästa kvalitén men de var de enda jag fick tag på så de får duga så länge.
 
Kramar
 


 

3 kommentarer:

Olivia sa...

Jag blev väldigt förtjust i lakanen.. Har en grej för jullakan haha :) bilderna ovan var nästan mer nyår än jul för mig, men allt var självklart väldigt fint som vanligt från h&m home tycker jag :-)

Anonym sa...

Älskar kuddfodralet "Merry Christmas"!! Det blir nog en måste-ha-grej:)

Anonym sa...

När kan man beställa detta från hemsidan?