fredag 16 augusti 2013

Mailegs jul 2013

 
Hej!
 
Jag är galet kär i denna kramgoa leksaker från danska Maileg och hemma har Lilltjejen en hel hög med kaniner med tillhörande möbler i det härligaste pastellfärgerna. Lillebror fick som bekant både jättenissen Henry förra året och en Nissekalender. I år är tomtar med skägg en nyhet och kanske blir det en sån till samlingen.  I år är det inga nissar som väcker något större habegär men det är möjligt att det hinner ändras när de kommer ut i butik. När det gäller Mailegs små juldekorationer är de ju söta som socker men än har jag inte köpt något mest på grund av priset då de är i dyraste laget. Lilltjejen blev smått lyrisk när hon såg änglakläderna med tillhörande vingar för barn mellan 4-6 år. Även den nya Prinsessan på ärten dreglade vi båda två över, visserligen ingen julsak men däremot en möjlig julklapp.
 
Nu väntarar en välbehövlig semester på Rhodos! Eller "semester" kanske är fel ord när man åker med två vildingar, "miljöombyte" kanske passar bättre. Jag är mest glad att slippa matlagning, tvätt och städ i en vecka. Och bad i massor!

På återseende!
 

 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Hittade precis till din blogg och Instagram. Jag är helt klart lika jultokig som du. Det är bara augusti och att säga att jag längtar till julen känns fel, eftersom jag njuter av sensommaren och hösten kan också vara riktigt mysig. Men jag ser verkligen FRAM emot november då man börjar dona med allt... :D Jag bodde i USA i några år och det har förstås präglat mig en del. Bland annat så har jag släpat hem en "julby" i form av porslinshus med belysning, människor, träd, bänkar, bilar och allt som gör en stad levande. Detta med att bygga upp en julby i december är vanligt där borta, men inte alls här i Sverige. Det är sjukt mysigt att bygga upp den år efter år, hälla på lite låtsassnö och tända alla små lampor. JA- det är plottrigt som 17 med alla små delar, MEN ser hur trevligt som helst ut om man kanske för övrigt inte har jättemycket pynt. Jag vill länka denna sida med "alla" (det finns många olika serier) hus och tillbehör till dig. Kanske ett eget inlägg om det till och med?!
Stor kram Martina Buchanan

Anonym sa...

http://www.lemaxcollection.com/villages

Och så länken då! ;)

Martina

Anonym sa...

Jag bara älskar din blogg! Julen är en av dom bästa tiderna som finns på året :) Hoppas att ni får en trevlig semester! /Gabby