fredag 2 augusti 2013

Julen hos IKEA 2013

 
 
Hej där ute i högsommarvärmen!
 
Kikar in för att dela med mig av några efterlängtade bilder, nämligen på IKEAs julsortiment 2013. Personligen är jag inte jättefascinerad av de massproducerade julkollektionerna men några godbitar brukar det alltid finnas. Av IKEAs sortiment i år är det bakprodukterna som väcker ha begär, pepparkaksformar i 3D är jag svag för, likaså formarna för marsipan och choklad. I övrigt gillar jag ljusslingan och de små ljuslyktorna som förhoppningvis inte känns allt för plastiga. Det som får mitt hjärta att klappa lite extra är den härliga ljusskronan fylld med julgransprydnader, men jag betvivlar att den kommer i produktion, är nog tyvärr bara en del av rekvisitan för produktbilderna.
 
Än är det inte dags att julblogga, maken börjar sin semester idag och en vecka i Grekland väntar innan jag tar tag i julbloggandet på allvar. Men ett fåtal inlägg kan komma att dyka upp närmaste tiden i takt med att produktnyheterna dyker upp, men sen får bloggen vila ytterligare någon månad.
 
Här kommer iaf delar av IKEAs julsortiment 2013.
 
Enjoy!
 
 

Samtliga bilder från ikea.com

5 kommentarer:

Anna sa...

Kul att få se lite vad som komma skall på IKEA! Håller med om att 3D pepparkaksmåtten verkar vara något att ha! Sen honeycombs i rött och grönt låter ju inte heller fel och plåtburkarnak var helt i min smak! Tack för lite förhandsvisning!

Hoppas du/ni får en fin semester!

/anna

Johanna - Mitt vinterland sa...

Fina grejer! Formarna är ett Must Have här också!!

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Kul med ett litet livstecken. Var faktiskt inne och läste på din Åretrunt-blogg igår.

Hoppas att du har det riktigt skönt i sommarvärmen.

kram

Em sa...

Lite lustigt när jag och mamma gick och pratade IKEAs julsortiment senast igår när vi passerade det ej öppnade varuhuset i Borlänge.

Dom små ljuslytkorna var kärlek på hög nivå, som sagt bara att hoppas på att det inte är för plastigt. Ljusslingor kan man aldrig ha för mycket av och 3d-pepparkakor ser ju ut som en höjdare! Huset var väl inte nå vidare, men granarna och bocken kommer definitivt få följa med mig hem.

Kram

SwedishCorner ~ DownUnder...Pernilla sa...

Härligt!! Går i väntans tider här... :D Endera dagen fylls julsortimentet på här hos oss...Spännande att se - Julpyntet är alltid årets höjdpunkt på IKEA lol Vårkramar från Australien♥ ~Pernilla