torsdag 6 december 2012

Pyssel med gamla kakformar och pärlor

 
Pysseltime igen!
 
Hittade dessa gamla godingar som låg halvfärdiga i en låda. Jag började med dessa när Lilltjejen låg i magen, alltså julen 2008, så det var väl på tiden att jag gjorde klart dem tänkte jag. 6 stycken blev det tillslut och sedan några enklare hängen med enbart prismor och pärlor. Riktigt avslappnande att sitta och pilla med framför en film när ungarna sover och maken är upptaken på annat håll. Som ni säkert vet vid det här laget så är jag svag för gamla kakformar av alla dess slag så jag gjorde (läs maken) hål i dem upptill och nertill, fixade upphängning och satt fast lite pärlor och prismor på tunn ståltråd som jag virade fast i kakformen. Just dessa två dekorerade jag med två rosor från ett Tildapapper som jag penslat lite glitterlim på. De övriga har jag inte dekorerat än, mycket möjligt att de också blir lite uppiffade när jag får lite tid över.

Nu ska jag pyssla vidare med dottern och förhoppningvis blir det pulkaåkning och lek i snön när pappsen kommer hem i eftermiddag. Som jag har längtat!
 
Kram Kram
 

 

3 kommentarer:

Johanna sa...

vilket fint pyssel! det ska jag göra :D

Emma Julmust sa...

Det blev verkligen jättefint!

Victorias Jul sa...

Vad fina dom blev