onsdag 12 december 2012

Paketinslagning deluxe

 
God kväll
 
Magiskt datum idag 121212 och 12 december innebär halvtid till jul och nu har vi årets längsta natt framför oss när en massa oknytt är i farten. Jag har salgit i en hel del paket i veckan, försöker slå in lite varje dag så att jag förhoppningsvis blir klar innan veckan är slut, det vore så skönt. I år kör jag på IKEAs enfärgade bruna och röda papper med fina snören och annat fint att dekorera paketen med. Tårtpapper gillar jag. Och Dymotags passar perfekt när man har ful handstil som jag. Jag har också gjort vita hängen på keramikkursen av små pepparkaksformar som får hänga på de vuxnas paket. På Lilltjejens paket skippar jag snören på de flesta paketen, hon tycker ändå bara att de är i vägen och vill kunna öppna sina julklappar själv utan att jag hela tiden ska vara med och dra, slita och klippa.
 
Ha en fortsatt fin kväll och ha en härlig Lucianatt!
 
Kramar
  

5 kommentarer:

Jul hos Linda sa...

Gud så vackra paket!

Victorias Jul sa...

Jätte fina paket. Smart idé med dynamotags

Petra sa...

Åh så fina paket! :)

Vitae stilo sa...

Roligt att se att nån fixar och trixar lika mycket som jag inför julen...
Gå gärna in på min blogg och titta

www.vitaestilo.se

Kram

Emelie - Jul i Tomteverkstan sa...

Åh åh åh! Så otroligt fina paket, inspiration till tusen! Tack fina du! :)