fredag 21 december 2012

Keramikljusstake + vinnare

 
Hej på er!

Innan jag sätter igång med att bocka av dagens lista så tänkte jag visa några bilder på en av de ljusstakar som jag gjort på keramikkursen och som just nu får agera skål till polkagrisarna. Såg en liknande ljusstake i en webbutik så jag slängde ihop en liknande men på mitt eget sätt. Det är lite speciellt att ha framme sina egna alster, jag blir extra glad av.
 
Det var en tapper liten skara som antog utmaning att rimma på Doromobilen, bra kämpat allihopa! Den här gången stod det Anneli på vinstlotten så jag vill passa på att gratulera dig till telefonen från Doro som hon ska ge till sin mamma. Ett stort grattis till dig och bra julrim bidrog du med också. Hoppas mamma din bli nöjd och glad=) Jag har mailat till dig. Här är hennes rim:
 
 "Ett paket i lyxförpackning du nu får, den ultimata julklappen för en härlig senior. Med denna kan du bland dina vänner stila, för snygg är denna lilla sak i vackert lila. Dessutom är den signerad av din favorit, underbara Lill-Babs är liksom du en läckerbit. Nu kan du enkelt till alla vänninor ringa, och när du lär dig skicka sms den ständigt kommer plinga!"
 
Jag sitter förövrigt och håller tummarna för en julrimstävling här i stan, vinnaren utses ikväll och priset är ett presentkort på 500kr i en helmysig affär. Skulle sitta fint lagom till mellandagsrean.
Ha en fortsatt fin dag!
 
Kramar3 kommentarer:

Jessica sa...

SUPERSNYGG!!!
Det här med keramiken är din grej =)
Jag ska faktiskt också gå en kurs i vår är det tänkt. SKa bli superkul.

Johanna sa...

Snyggt!

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Vilken underbar ljusstake!
Önskar dig en riktigt underbar jul!

Kram