måndag 3 december 2012

Juliga ljuslyktor i keramik

God kväll!
Tomtens dotter sa på bloggträffen att hon ville se vad jag gjort på keramikkursen så jag tänkte visa dessa små ljusstakar som jag gjorde första kvällen på kursen. Väldigt enkla, lite skeva och ojämna - just the way I like it. De lyser så fint på soffbordet varje kväll. Jag är väldigt självkritisk när det kommer till sånt jag gör själv men dessa blev jag faktiskt ganska nöjd med tillslut efter några omglaseringar. Idéen fick jag från favvoboken Fabulös keramik.

Nu ska jag kolla på julkalendern på SVT play som jag missade, för jag låg i badkaret och guppade runt  - helt själv! Inga barn för första gånger på evigheter men med senaste julnumret av Drömhem och Trädgård som sällskap istället. Vilken lyx!
 
Kramar
 

3 kommentarer:

Matilda sa...

Vilka snygga! Bra ideé :)

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Så snyggt!!
Jag har också funderat på att göra dessa, men jag har fått för mig att de är svåra att göra...

Kram

Anna sa...

Söta!