torsdag 13 december 2012

Godmorgon Lucia

 
 
Godmorgon!
 
Dagen har knappt börjat och det känns som jag nyss gick och la mig men jag ställde klockan på supertidigt för att väcka liv i en gammal tradition (och Lilltjejen) från när jag vara liten men som min morgontrötthet satt stopp för i många år. Att tända ljus i hela vardagsrummet och sitta under täcket i soffan och mumsa på lussebullar och oboy samtidigt som man kikar på Luciasändningen på tv följt av julkalendern på Svt play. Den bästa början på en väldigt lång dag. Sen blir det genrep på dagis för Lilltjejen och hemmafix för mig och Lillebror. Och ikväll är det dags för Lilltjejen att vara Lucia på riktigt på dagis. Supermysigt! Idag är en dag full med julstämning, kanske den bästa på hela året.
 
Ha en finfin dag så hörs vi lite senare!
 
Kramar

1 kommentar: