onsdag 12 december 2012

Fler juliga loppisfynd


Hej på er
 
Lucia imorgon, galet vad tiden går fort. Igår sprang jag in en snabbis på en loppis här i stan och styrde stegen raskt mot deras julhörna. Där hittade jag den här fina julkyrkan och klocktornet, märkt med "Svenska Röda korsets julbordskyrka 1944". Lite trasiga men med lite pillande och limmande och kanske lite extra färg så kommer den bli som ny. Jag har tidigare visat några av mina andra gamla kyrkor och nu uttökades samlingen med en till. Även dessa kulljustakar fick följa med hem. Jag hoppas hinna in där igen för att rota runt lite till när jag har mer tid över. Alla andra besökare i butiken hoppade liksom över det rummet som var fylld med julsaker, ingen verkar vilja ha loppiga julprylar. Vilket tur för mig för då är det enkelt att pruta.
 
Här hemma städas det och fixas inför Lucia. Måste upp på stan och handla en massa, hämta ut ett paket och sy upp luciaklänningen till Lilltjejen för den var alldeles för lång. Och så ska det strykas såklart vilket lätt hamnar på tio i topp listan över det tråkigaste jag vet.
 
Kramar

 
 
 

2 kommentarer:

Helly sa...

de röda ljusstakarna var såååå fina. Älskar dem man har bara hittat en än så länge. För nya vill jag inte köpa. Håller tummarna för sommarens loppisar :)

ANNA sa...

Haha, näe du är inte den enda som gillar loppiga gamla julgrejer, kolla här http://wonderings.blogg.se/2012/december/loppisfyndat.html så får du se mina senaste fynd.