tisdag 11 december 2012

Bröllopsdag idagHej på er
 
Det är lite glest mellan inläggen just nu känns det som och jag har valt att låta helgerna vara helt bloggfria i december. Det finns så mycket annat som tar tid och trots att jag har så mycket att visa er och berätta om känns det som att december faktiskt är den månad som det är tråkigast att blogga konstigt nog. Många bloggläsare har fullt upp med sin egen jul och behöver inte längre kika in i julbloggarnas värld för att känna julstämning och få julinspiration. Man märker att besöksstatistiken sjunker och kommentarerna blir färre, det är likadant varje år och tidigare år har det bara blivit ett fåtal inlägg under just december. I år ska jag försöka hänga kvar hela vägen in i mål.
 
Idag firar vi bröllopsdag. Det är ingen riktig bröllopsdag egentligen, det är 1,5 år sedan vi gifte oss så det är inget att fira egentligen. Men eftersom jag var nyförlöst på vår första bröllopsdag 11 juni i år och var trött, öm och kände mig allmänt ofräsh så blev det inte mycket till firande då. Så det tänkte jag ta igen idag. Inget märkvärdigt, bara lite extra kvalitetstid ikväll. Men först ska jag på julavslutning på keramikkursen och dricka lite glögg med de övriga deltagarna. Och framförallt hämta hem en del av mina "projekt", ska bli spännande att se slutresulatet.
 
Dagens inlägg tillägnar jag min man. Bilderna är ett litet axplock från de över 400 bilder från vår dag som vår grymma fotograf Henrik Mill från Uppdrag Media tog på oss. Han var med hela dagen och idag är en sådan dag som jag tittar igenom alla bilder och minns en av de roligaste dagarna i livet. Bröllopet ägde rum på Julita gård i Sörmland med inspiration från 1920-talet. Totalt ojuligt inlägg men väldigt peronligt.
 
Kramar
  
 
 

9 kommentarer:

Emma says sa...

Så otroligt vackra bilder!

Maries strålande jul sa...

Fina bilder, grattis på 1½ årsdagen. Jag hade täntk att skriva vad mysigt med vinterbröllop men så var det ju inte :) vår son föddes på vår 4-åriga bröllopsdag och efter dess har inte bröllopsdagarna firats som innan. Nu är det mest hans födelsedag vi uppmärksammar.

Ninni sa...

Vackra bilder! Och grattis på er :)

Helly sa...

Gratulerar!!! Vilka fina bilder och vilken helt fantastiskt vacker brud! Som tagen ur ett bröllopsmagasin! Så fint att du delade med dig :)

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Vilka underbara bilder! Och vilket vackert par ni är! Ser ut som tagna ur ett glossigt magazin!

Ha en underbar dag :-)

Victorias Jul sa...

vilka fina bilder och grattis på er 1,5 åriga bröllopsdag. Ni såg ut att ha en alldeles underbar dag.

Johanna sa...

Grattis på 1,5-årsdagen! Jättefina bilder!

Jessica sa...

Åh va fina ni är. Och vilken söt liten tjej n ihar (för jag antar det är er...?)
Härliga bilder och helt rätt att tillägna sin kärlek ett inlägg då och då =)

Maria Zilen sa...

Du är otroligt fin där. Det är du ju annars också, men där är du extra fin :)