lördag 3 november 2012

"Ulla-redo"

Det kan ju vara världens töntigaste uttryck, tillika mammas favorituttryck när det börjar närma sig en resa till Ullared. Och nu är vi äntligen påväg.

Jag hoppas på julklappsshopping, en del härligt julpynt, ny Svaneholmssljusstake som jag köpte förra året men som brann upp och liiiite småskit till hemmet. Egentligen är det inte shoppingen i sig som lockar mest, för saker har jag tillräckligt och jag var på Gekås senast i augusti, utan det är att åka iväg ett gäng utan man och barn, dricka lite vin, spela spel, snacka skit och sova en hel natt. Det är jag, min morbrors tjej Maria och våra mammor. Vi ska tränga ihop oss i en minimal campingstuga där alla påsar tar upp all golvyta. Det bästa är när vi på kvällen går igenom vilka fynd man har gjort. Jag har inte julshoppat i Ullared på flera år så det ska bli kul att botanisera bland julsakerna. Om övriga sällskapet råkar tappa bort mig så vet de vart de ska leta. Så nu blir det tyst på bloggen i någon dag, men jag finns ju på Instagram. Visar mina fyn där jag kommer hem. Tog med mig Underbara julhem att bläddra i, kan dock inte läsa texten för då blir jag åksjuk.
 
Kramar

 

3 kommentarer:

Johanna sa...

Jättekul med tjejresa till Ullared! Ha det så bra!

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Ha en härlig tripp. Jag har aldrig varit på Ullared (jag gillar inte att shoppa i för stora butiker, och gillar inte när det är för mycket folk så för mig verkar det som hell on earth haha)

Men när det gäller åksjuka: på apoteket finns det "seaband", kostar strax över hundringen. De är verkligen helt fantastiska, de har hjälpt mig jättemycket!

Victorias Jul sa...

Blir lite avundsjuk, jag hade tänkt åka till Ullared nu innan jul men jag hoppade över det då sonen är så liten och inte slutat amma än.
Håller med dig att det inte bara är shoppingen som lockar utan den lilla semestern man får