fredag 23 november 2012

Tävla om pepparkakor från Arbrå Ångbageri

 
 
Hej på er
 
Just nu befinner jag mig i Stockholm för den efterlängtade bloggträffen. Det ska bli så kul att träffa alla härliga tjejer. Men för er som inte kan vara med anordnar jag en liten utlottning istället. Det som står på spel är inget mindre än två stora burkar med pepparkakor från Arbrå Ångbageri, en blå och en rosa. Jag har själv fått dessa burkar och jag är så nöjd med både burkarna och dess innehåll så jag köpte två till som jag vill dela med er.
 
Tävlingregler:
1. Kommentera inlägget och tala om att du är med och tävlar, skriv hur du föredrar dina pepparkakor - köpta, hembakade - köpt deg eller egen deg. Lämna gärna en motivering till varför du vill vinna burkarna, detta är dock inget krav = 1 lott
Glöm inte att ange mailadress.
 
För fler lotter:
2. Skriv om tävlingen på din blogg, Facebook eller Twitter, använd bilden och länka hit = 1 lott
3. Följ bloggen via Bloglovin = 1 lott
4. Följ bloggen via Instagram = 1 lott
 
5. För en extra bonuslott: Gå in på Arbrå Ångbageris hemisda och gör snälltestet och skriv i kommentaren hur många pepparkakor du behöver äta för att bli riktigt snäll.
 
Tävlingen avslutas 1 december kl. 24.00 och vinnaren meddelas första advent.
 
Kramar

22 kommentarer:

Victorias Jul sa...

Jag hoppas på en jätte tur denna gången då jag verkligen vill vinna detta priset.

1. Pepparkaksdegen ska vara hemgjord, men pepparkakorna kan faktiskt vara godare köpta tycker jag.

2. Jag följer dig redan på bloglovin.

3. Jag behöver 27 pepparkakor så jag borde vinna =)

Ellinors julblogg sa...

Jag är självklart med och tävlar! Förut skulle jag har sagt att jag föredrog hembakta pepparkakor, men det var många år sen jag hade orken att baka egna så nuförtiden föredrar jag köpta (allra helst de här eller Annas) eller pepparnötter. Om jag ändå bakar egna peppisar blir det också egen deg, för om jag ska baka vill jag göra allt från scratch.

Jag har bloggat om tävlingen och följer dig redan på både bloglovin och instagram.

Anonym sa...

Jag vill självklart vara med och tävla, burkarna är ju ljuvliga. Jag föredrar hembakta pepparkakor ev egentillverkad deg. Men med så här fina burkar kan jag nog ändra mig.

Amandas jul sa...

1. Jag är med! Föredrar köpta helst eftersom jag ALLTID bakar för tjocka pepparkakor själv, haha.

2. Följer dig sedan lääänge på bloglovin.

3. Följer dig på instagram (schkog)

4. Behöver hela 47 pepparkakor så det är nog en anledning till varför jag behöver dessa :)

amandasjul@hotmail.com

Maria sa...

Hej,
jag vill vara med!

Mina pepparkakor ska vara hembakade av egen deg.Och helst bakade av mina pojkar (5 till 14 år):)

Jag vill vinna burkarna för de är så söta och för att jämföra pepparkakorna med våra egna;)

Jag gjorde testet - behöver 28 pepparkakor...

Michaela sa...

1. En tävling som lockar smaklökarna och ögat, jag är med :) Finns fördelar med både köpe- och egen gjord pepparkakor/ pepparkaks deg. Älskar mina lövtunna pepparkakor på egen deg. Men med god ost på föredrar jag köpekakor. Köpedeg är smidigt om andan bara faller på sådär utan förvarning.

4. Jag är en riktig goding som behöver äta 23 st pepparkakor.

Trevlig helg!
// Michaela

Anonym sa...

Jag vill absolut vara med och tävla! Burkarna är superfina, och eftersom jag nyss börjat jobba efter en lång sjukskrivning skulle det underlätta för mig om jag kunde slippa en av punkterna på min lista, dvs pepparkaksbak.

Jag föredrar hemgjord deg, för vad är godare än att tjuväta lite hemgjord pepparkaksdeg? Dessutom vet jag vad degen innehåller om jag gör den själv.

Helt snäll är jag inte, för jag behöver 22 pepparkakor.

/Catta

catta(snabela)strukturhb.se

aminaekberg sa...

jag vill vara med och tävla om de söta burkarna och prova dessa säkert jättegoda pepparkakorna. föredrar köpta pepparkakor då jag aldrig lyckas göra goda själv tyvärr.. Följer dig på instagram redan och testet talade om för mig att jag borde äta 27 st pepparkakor,så då passar denna vinst med pepparkakor utmärkt just nu ;)hoppas!
Amigosgirl_@hotmail.com

Erika Persson sa...

Hej! Jag har hört så mycket gott om dessa pepparkakor! Hade varit spännande att få möjlighet att pröva.
Jag tycker köpta pepparkakor smakar mest och därmed bäst men jag gör min deg själv om jag ska baka. Just idag har jag faktiskt börjat på ett egendesignat pepparkakshus. Tog en väldig tid att få till alla delar så fick vänta till imorgon med att dekorera och sätta ihop.
Mvh// erika.jv.persson@live.se

Erika Persson sa...

Erika igen. Glömde skriva att jag behöver äta 42 pepparkakor ;)

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Hej
Hoppas att du kom hem ordentligt igår. Det var jättekul att träffas :-)
______
Jag vill äta köpta pepparkakor. Men helst äter jag degen... Och där är ju den hemgjorda helt oslagbar!

Följer dig redan på bloglovin!

Och jag BEHÖVER verkligen denna vinst för jag är "nog snäll innerst inne" och behöver äta 35 pepparkakor.

Anonym sa...

Självklart vill jag vinna pepparkakor, men allra helst vill jag åt de vackra burkarna. Jag hoppas på tur och håller mina tummar/Hjördis

Anonym sa...

Hjördis igen, jag glömde ju att skriva vilka pepparkakor jag föredrar. Jag gillar ju köpta pepparkakor bäst. Mina egna lyckas alltid bli brända.

Anonym sa...

Hjördis här igen, nu har jag gjort testet och jag behöver äta 38 stycken pepparkakor. Det borde bli en bonuslott till mig.

Andrea sa...

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna dessa ursöta burkar. Och de bästa pepparkakorna är ett recept från min gammelmormor. Jag och mamma gör det varje år och det är alltid lika uppskattat. De slår alla andra med hästlängder.
Sen behöver jag tydligen 38 pepparkakor enligt testet =)

Anonym sa...

Hej!Jag älskar pepparkakor. Men bakgalen som jag är måste jag tyvärr erkänna att jag föredrar just pepparkakorna köpta. Enligt testet skulle jag behöva äta 29 pepparkakor, vilket innebär att mina kommer att ta slut nu.
Jag hoppas jag vinner så jag får smaka på de omtalade pepparkakorna och få en sån fantastisk burk.

linnea.sandfors@gmail.com

Ninni sa...

Jag är med! Följer dig på bloglovin.
Vill vinna för att jag helt enkelt älskar pepparkakor och jag gillar dom helst köpta! Kanske för att jag alltid bränner mina... hm..

Amanda Kennmark sa...

Jag är utan tvekan med! (:

Pepparkakor är som bäst hembakade såklart, tillsammans med en kopp äppelglögg och en lussekatt efter en lång och kall dag i stallet!

Jag skulle vilja vinna de här burkarna eftersom jag är upp över öronen begravd i plugg fram till jul och samtidigt skall jag hinna med att ta körkort, hästen, träna, julstöka och där någonstans också hinna träffa familjen lite. Dessa pepparkakor skulle då vara den perfekta pluggmotovationen och göra vardagen lite lättare.

Länk till inlägg om tävlingen: http://amandajohannas.blogg.se/2012/november/skulle-passa-mig-perfekt.html

Följer på bloglovin
Följer på instagram

Jag behövde äta 27 pepparkakor för att bli riktigt snäll, gärna för mig! (:

Nu har jag massor lotter hihi, hoppas sååå mycket att jag vinner! (:

Anonym sa...

Hej!
-Jag är en goding som älskar pepparkakor,behöver äta 18 st men kan inte äta alla på en gång,så jag behöver en burk eller två♥ När barnen var små bakade jag,nu köper jag -Mums hursomhelst,fuska med att lägga köpekakor på plåt och värm så luktar det gott i hela huset!!Ha en fortsatt bra vecka och fortsätt blogga,du är bra! MVH/Maria vastersel149@telia.com

ANNA sa...


Hej Hallå!

Jag gillar både köpta och hembakta pepparkakor. Jag gillar både lite segare och spröda varianter. Det ska vara sådär lite stingit av ingefära i dem, då är de godast.

Jag samlar på gamla pepparkaksmått/former men bakar inte så jätteofta egna, vissa jular hinner jag helt enkelt inte.

Jag har skrivit i min blogg om tävlingen, samt länkat hit och til Arbrå bageri http://wonderings.blogg.se/2012/november/tavla-om-finfina-pepparkakor.html


Å på snälltestet, tja... jag ÄR snäll... 16 pepparkakor behöver jag enligt utfallet. Jag hoppas att det är ganska stora och väldans goda iallafall.

Ha en riktigt bra Först Adventshelg.

ps. Hur gör man med att lämna mailadress? Jag är inte helt bekväm med att skriva ut den rakt i ett inlägg.

Anonym sa...

Jag föredrar köpta pepparkakor, de blir sprödare och tunnare, därför skulle jag gärna vilaj vinna en burk, den snygga burken är också ett plus ;)
För en extra lott gjorde jag snälltestet, behöver äta 22 st...
mvh Nanna
nannaeATlive.se

Eddan sa...

1) Jag föredrar faktiskt Arbrås pepparkakor framför andra köpekakor fast kan äta hembakta om jag slipper baka själv ;-)!
2) Har länkat till utlottningen på Facebook (Anette Kristoffersson)
3) Följer bloggen på Bloglovin' sedan tidigare.
4) Behöver äta 24 pepparkakor och det gör jag så gärna ;-)
Instagram har jag tyvärr inte :-(

Kram Anette