måndag 19 november 2012

Mitt finaste Stockholmsfynd


Hej
 
Det blev som sagt en hel del shopping i Stockholm och inte så förvånande så kom jag mest hem med julsaker, som om jag inte redan har tillräckligt. Att det ska vara sååå svårt att hålla sig borta från julprylar när man knappt får plats med det man redan har. Julklappar var ju egentligen det som stod högst på inköpslistan men det blev inte så mycket av den varan, en julklapp till mig från familjen och en julklapp till Lillebror. Jag hade velat besöka massor av fler butiker men man blir lite begränsad med en barnvagn och min stackars man fick mest stå utanför alla trånga butiker och frysa medan jag satte sprätt på hans pengar. Så kan det gå.
 
Lillebrors julklapp har jag suktat efter länge men den har varit för dyr enligt mig, 800 för en julkalender känns sådär. Egentligen var det ju Mailegnissarna Selma och Sophus som skulle med hem, men jag blev lite besviken när jag väl såg dem live för de var sååå små och att betala 200kr styck för något som är mindre än mina fötter kändes onödigt. Därför valde jag att köpa världens finaste julkalender istället, även den från Maileg. Jag var inne fler butiker och på samtliga ställen låg priset runt 800-1000kr och likaså på nätet. I sista butiken jag var inne i hängde den i fönstret, jag såg en liknande nisse i en annan del av butiken och även den kostade 800kr men jag frågade iaf expediten eftersom "min" nisse inte hade någon prislapp. Hon skulle kolla i sina papper och när hon sa att den kostade 580kr slog jag till direkt. Jag förstår ju att hon måste ha tittat fel för inte en chans att en i övrigt svindyr barnbutik på Östermalm säljer den 200kr billigare än alla andra butiker i Sverige. Men tanke på hur många år Lillebror kommer att ha den och hur stor julsymbol paketkalendern faktiskt är så känns priset rätt okej ändå. Han får ju inte så mycket mer i år eftersom han är för liten för att ens öppna paketen själv. Detta tycker jag blir det bästa julklappen till en liten kille första julen. Världens finaste nisse till världens finaste kille. Bilderna gör honom inte rättvisa, det är lite svårt att ta kort eftersom han är hela 150cm lång.
 
Förövrigt så kommer inte mina inlägg upp på julbloggar.se av någon anledning, jättetråkigt men inte mycket att göra. Hoppas att ni hittar in hit ändå.
 
Glöm inte tävlingen som avslutas imorgon.
 
Kram
5 kommentarer:

Ellanora sa...

Å vilken fin!:-)

~ Ina ~ INASHOUSE sa...

Vilken stor! Jättefin! :)

Ha det gott!

Kraam
Ina

Anna sa...

Jättefin! Och jo vi hittar ändå... har länkat direkt från min julblogg :-)
/Anna

Emelie - Jul i Tomteverkstan sa...

Men vadå AVUNDSJUK??!!!! VILL HA! :)

Du approp allt och ingenting, jag kommer antagligen åka tåg via Örebro när jag ska till stockholm och julbloggsträffen och undrar vilka tider du kommer åka dit och hem, om du fortfarande ska dit? :) kram!

Helly sa...

Det kan svida i fickan när man lägger så mycket pengar men som du själv säger så är det ju en sak som ska hålla flera år och kanske generationer och då är det en spottstyver, eller ja, kanske inte men du fattar vad jag menar... Jättefin!!