fredag 16 november 2012

Liten shoppinglista inför Stockholmsbesöket

 
Äntligen fredag

Tack för alla fina tips om härliga butiker som man inte får missa när man är i Stockholm. Får nog dra på mig joggingsskorna om jag ska hinna med allt. Och maken som ser fram emot en lugn helg utan stress, haha.
 
Här är lite saker som jag ska leta efter, och hoppas hitta, när vi åker till Stockholm om några timmar.
De fina julgransprydnaderna från House Doctor ska Lillebror få ha i sin lilla gran när han blir lite större. Jag har sett dem i flera nätbutiker, men alla finns inte på samma ställe och jag tycker att det blir lite dyrt med fraktavgifter från fler ställen när man bara ska köpa något litet, tråkigt när frakten blir dyrare än själva produkten så därför hoppas jag kunna köpa dem direkt i någon butik istället. Mailegnissarna vet ni ju sedan tidigare att jag ska köpa och sen blir det troligtvis en liten ask med macarons från Ladurée. Har även hittat de fina babuschkafigurerna i form av djur som kan bli en passande julklapp. Även en julklapp till mamsen står på inköpslistan. Det ska bli så skönt att komma bort i några dagar och njuta av god mat och ett städat hotellrum. Lägger ut bilder på Instagram på allt juligt jag hittar.
 
Ha en fin helg
Kramar
 
 

5 kommentarer:

Flipfloppan sa...

Hej, ser att ingen skrivit om Syster Lycklig? Visserligen har de webshop, men affären är mkt trevlig. Rekomenderas alltså. Ha det så trevligt, från en annan Madeleine

Jul i Laloland sa...

hehehe, jag kanske skulle tipsa om Kitsch på söder inne på ringen...eller det steget kanske är för långt? ;D

Ha en superbra helg där uppe!

Anna sa...

Bubuschka djuren är verkligen super söta och en underhållande julklapp till små barn. Jakob som snart är två älskar att stå och plocka med sina. Stoppa i och stoppa ur, stoppa i och stoppa ur...

Stockholmsjul sa...

Hahaha det blir lätt mycket att göra på för lite tid, men jag tror att ni kommer få en underbar helg i Stockholm! Håller tummarna för att ni slipper regnet bara! :)

Gabriel sa...

Någon som vet var man kan köpa babuschkadjuren? Sett dem på webben men frakten är ofta dyr :(