torsdag 1 november 2012

Lantliv x 2 is in the house
Hej torsdag
 
Igår hittade jag äntligen min favorittidning Lantliv, och det bästa av allt, man fick Lantliv Jul och pyssel på köpet. Jag har inte hunnit igenom någon av tidningarna än, har snabbt bläddrat igenom vanliga Lantliv och den är fullproppad i julkänsla, jag kommer inte bli besviken. Lilltjejen är hemma hos sin farmor och rider, Lillebror sover, maken är på jobbet, med andra ord har jag minst en ostörd timme framför mig som jag tänker ägna åt Latlivs magiska värld. En kopp kaffe till det och lite småkakor, sämre kan man ha det. Dessutom kommer även nästa nummer av Lantliv vara en julspäckat nummer. Det gillar vi.
 
Ikväll blir det tjejkväll på stan med två vänner, även då barnfritt. Ska kika efter julsaker tänkte jag. Det är lite julstämning att gå i affärer till kl 22 i vår lilla stad, tända maschaller överallt och massor med bra erbjudanden. Härlig dag jag har framför mig.
 
Kramar

5 kommentarer:

Svensk Jul sa...

Ser väldigt mysiga ut själv kommer jag nog inte att köpa dom väntar nu på att hembakat och allt om mat ska komma ut med sina julnummer.

Andrea sa...

Vilken mysig blogg!

Helly sa...

Jag bara älskar att du, undermedvetet så klart, skriver Latliv. Det är annars ett passande tema för en tidning ;)
Hoppas du fick vara ensam och njuta och ha lite latliv

Elin sa...

Låter riktigt mysigt :)

Fanny sa...

Jag tänkte köpa den idag,
men gjorde inte det pga det
skyhöga priset.
80 spänn är hutlöst dyrt
tycker jag, iaf om man jämför
med de flesta andra (jul)tidningar.