onsdag 21 november 2012

Julgransprydnader från House Doctor

Hej

Dessa var ännu finare i verkligheten än på bild. De är gjorda i keramik så de är väldigt sköra men så söta. Det står en liten text på varje hänge som gör dem ännu charmigare. De säljs i set om tre, "Animal", "Nature" och "Tradition" och kostar ca 50kr per set. Tyvärr hittade jag inte setet "Tradition" som jag helst ville ha med en polkagris, en nötknäppare och en trumpet. Får leta vidare efter det. Dessa ska alltså Lillebror få ha i sin lilla gran när det blir aktuellt men tills dess så vette sjutton var jag ska hänga dem. Det är så typiskt mig att köpa saker som ska användas någon gång i framtiden och tills dess inte veta vad jag ska göra av dem. Men bättre det än att stå där och ångra sig om några år då de är omöjliga att få tag i, så resonerar jag. Om Lillebror inte vill ha dem när han är stor nog att bestämma själv, ja då kan de enkelt hängas på ett paket eller en glasburk med gott innehåll och ges bort och dämed glädja någon annan.

Kramar
 


 

5 kommentarer:

Jessica sa...

Superfina!!! Känns som att de kan vara framme under vintern också och inte bara julen.

Anonym sa...

Jättefina! Har försökt att hitta Nature på någon webbutik men inte lyckats. Har du hittat några som säljer dem??

Madeleine W sa...

Till Anonym: Webbutiken mytivoli.se säljer Nature. Visst är de fina? Kotten är min favorit. Kram

Anonym sa...

Tack för en underbar julblogg - helt i min stil! och tack för tipset, jag ska gå in och beställa genast!
/Karin

Anonym sa...

Hej! Jag vill bara säga det att så fort jag känner för att komma in i julstämning (vilket är minst en gång om dagen) så klickar jag in på din blogg! Den är så himla bra och jag blir helt ärligt helt överöst av julkänslor! Dessutom ger du så himla bra tips vilket har gjort så jag har massor av nya tankar och funderingar inför den kommande julen! Tack så mycket och ha en riktigt God Jul! :)