onsdag 28 november 2012

Julfint med textil

Hej
 
Hur har ni det den här gråa onsdagen? Här har det snöat och regnat sen igår kväll och enligt väderprognosen ska det fortsätta snöa i flera dagar men det är för varmt för att det ska ligga kvar, smälter bort så fort den når marken. Men till helgen ska det åtminstone bli kallt. Lite vacker frost tackar jag inte nej till om nu snön vägrar ligga kvar.
 
Julstöket fortsätter här hemma. Imorse tog jag och Lillebror en promenad upp på stan och köpte hyacinter och en julstjärna från blombilen. Hämtade också ut en paket från panduro som jag beställt fullt med julpyssel. Kanske dags att börja pyssla snart om jag ska hinna med ens hälften innan jul.
 
Dagens bilder är på de textilier som förgyller mitt hem just nu. Jag har insett att lite juliga kuddar och gardiner gör mer för julkänslan än att ha tomtar överallt så i år är blir julpyntandet ganska sparsmakat, jag tar in saker från naturen istället. Dock blev det bara julgardiner i vardagsrummet i år. Kommer ni ihåg att jag frågade er om råd angående julgardiner tidigare i höstas? Jag köpte båda hissgardinerna och med pågående rea + rabatt så gick det på under hundralappen per styck.
 
Även dessa bilder är tagna med telefonen, tycker att Iphonebilderna blir bättre nu när det är så dåligt ljus ute och kameran saknar tillräckligt bra objektiv. Ny kamera och nytt objektiv står på önskelistan till nästa års bloggande.
 
Kramar

Kuddar från Nyblom och Kollén inköpta på förra årets julrea.
Kudden i päls är från Gekås.


Mailegnissen Henry som jag köpte till Lillebror.

De enda julgardinerna som kommer upp i år, från Ellos.


1 kommentar:

Victorias Jul sa...

Det snöar faktiskt hos mig idag men det är så lite så det kan knappt räknas.