torsdag 22 november 2012

Förväntansfull och laddad inför morgondagen

Imorgon smäller det, då är det äntligen dags för bloggträffen och jag är peppad till tusen. Och lite nervös också såklart. Klockan ringer tidigt så att jag hinner få iväg barnen till dagis och barnvakt innan jag sätter mig på tåget igen mot Stockholm. Jag tänkte springa lite i affärer som jag inte hann med förra helgen innan jag rör mig mot Skansen där jag ska få träffa några av de tjejer vars bloggar jag följt i flera år. Nu ska jag baka lite för att lugna nerverna och sedan ta ett varmt bad innan det är dags för sängen och förhoppningvis får jag några timmars sömn trots att hela familjen hostar hela nätterna. Jag är inte riktigt pigg jag heller, men lite feber kommer inte få stoppa mig från att delta i en av årets största höjdpunkter. Ses imorgon tjejer och till er jag inte får chans att träffa hoppas jag kan komma på nästa års bloggträff.
 
Kramar till er alla

6 kommentarer:

Helly sa...

Madeleine! Jag ser så mycket fram emot att träffa dig!! Ska bli en superkul träff.

Det är lite samma läge här, familj med hotande bacillusker. Blir jag sjuk så får det vänta till lördag ;)

KRAM!

Flipfloppan sa...

Åh. Så mysigt ni kommer att ha det. Mkt Nöje! från en annan Madeleine

Maries strålande jul sa...

Ja det är både spännande och nervöst! Jag åker hemifrån kl 7 imorgon, jag lär väl knappt kunna sova inatt!

Maries strålande jul sa...

Jag bor i Ronneby, Blekinge så det tar ungefär 5 timmar att köra effektiv körtid, räknar med att stanna och äta på vägen och lite extratid ifall det är vägarbete, bilköer eller annat, men visst det är ju en bit. Ronneby är ungefär samma breddgrad som norra skåne (jag är uppvuxen i skåne)

Axelina sa...

Ååh vad roligt för er!! Haha jag har av någon sjuk anledning missat all planering av denna träff så jag visste inte att den skulle äga rum! Hoppas på en träff nästa år också! Ska faktiskt upp till Stockholm just denna helg, så vem vet, jag kanske stöter på er utan att veta om det själv! :D Hoppas i vilket fall att det blir jättekul! Vilka är ni som ska ses?

Victorias Jul sa...

Och jag är inte det minsta avundsjuk att jag inte får åka och träffa er. Ni får ha så kul och nästa år vill jag absolut komma