torsdag 22 november 2012

Fler julinköp

Hej igen

Nu ska jag visa de sista julinköpen från helgen. Sen ska jag inte uttråka er med min överkonsumtion mer. Lovar. Börjar själv känna en viss mättnad när det gäller shopping av julsaker och det är inte ens december, vet inte om det är bra eller dåligt. Bra för plånboken om inte annat. Som jag sagt förut, blir ofta lite lätt äcklad av allas tokkonsumtion kring jul och försäljningsrekord som slås år efter år, men ändå har jag själv svårt att hålla i pengarna när butikerna svämmas över av glittrigt krimskrams i vackra färger. Jag får jobba på det tills nästa år helt enkelt. Lite hemmasnickrad KBT mot shoppingberoende under julen.

Ikväll känner jag för lite julpyssel, vi får se om det hinns med. Har sett att massor av folk som jag har på Facebook har redan bakat lussebullar, pepparkakor, satt upp julgardiner och pyntat. Kan de så kan jag. Egentligen brukar jag försöka hålla mig till första advent men vasjutton, det blir ju stressigt om allt ska hinnas med på 4 veckor så jag börjar lite smått jag också. Då hinner man förhoppningsvis njuta lite extra mot föregående år. Dock får julpyntningen vänta i två veckor till

Kramar

Två fina fåglar till granen.

Äntiligen fick jag mitt änglaspel i silver.


Inte särskilt juligt med gudomligt gott. Asken måste ju såklart sparas.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad fint! Men var har du hittat änglspelet? Vill också ha ett i silver! ;-)

Liie sa...

Åh jag ska också sätta fåglar i granen, hade det förra året och det var superfint :)