tisdag 20 november 2012

Ett juligt loppisfynd

God morgon
 
Jag älskar att leta runt på loppisar och i antikbutiker efter unika julsaker. Jag brukar inte fynda när jag är i Stockholm eftersom priserna oftast är relativt höga, de vet vad de ska ta betalt för grejerna. Av en slump hittade jag butiken "Uppåt väggarna" på Söder. En liten, trång butik med grejer upp till taket, skulle kunnat spenderat timmar därinne med allt från vintagekläder till retroporslin. Jag hade ju skrivit upp "Babushkadjur" på inköpslistan. Några djur hittade jag inte, däremot hittade jag denna ursöta Babushkatomte i den lilla kuriosabutiken. Hur fin som helst, kanske inte särskilt gammal men väldigt ovanlig. Den ska väl egentligen sparas till Lillebror tänkte jag men Lilltjejen blev helt såld när hon såg den och hon plockade med den i flera timmar så hon får nog behålla den tills Lillebror blir stor nog att ta över. Köpte även lite annat kul där inne till Lilltjejens dockor och allt till ett riktigt bra pris. Så gillar ni vintage, antikt, kuriosa och har några timmar över så rekommenderar jag ett besök i den butiken som dessutom har en väldigt trevlig personal.
 
Kramar
 

 

10 kommentarer:

Amandas jul sa...

Jag har mejlat två gånger till madeleine.wallen@live.se nu, men mejlen måste ha hamnat i skräpposten eller inte kommit fram alls då!? Men men, mejla din adress till amandasjul@hotmail.com så kommer pistolen snart :)

Helly sa...

Så himla söta små farbröder som står på rad och väntar in julen! Har sett lite olika varianter på jultomtebabuschkor men dessa var verkligen söta :)

Emma sa...

men åh vilken fin! Jag dör lite. Önskar jag hade hittat detta fynd. Finaste julpyntet jag sett :) Älskar matryoshka-dockor!!!

Victorias Jul sa...

Vilka fina tomtar, dom skulle jag gärna velat ha här hemma

~ Ina ~ INASHOUSE sa...

Åh vilka charmanta tomtar! :)

Må gott!
Kramen
Ina

Elin sa...

Men oj så fina! :D

Ninni sa...

Så söta!

Anna sa...

Ursöta tomtar! Ett riktigt fynd!

Jessica sa...

Fint! Ser sådär härligt Vintage ut också.

C&E sa...

Det var verkligen ett fynd! Otroligt fina tomtar!