tisdag 13 november 2012

Ett annorlunda julbord

Hej på er!
 
Jag kikade runt lite på nätet i jakt på julbord i Stockholmstrakten inför stundande weekendresa och hittade ett lite annorlunda julbord hos Ballbreaker. Ballbreaker ligger på Gärdet och på Kungsholmen i Stockholm och här erbjuds man ett klassiskt julbord men också en rolig, skön eller utmanande aktivitet i samband med julbordet. Vilken rolig grej!
 
Den aktivitet som jag skulle välja är bowling, jag älskar att bowla. Det händer inte så ofta, sist var jag höggravid och blev liggande i sängen med foglossning i 3 dagar efteråt men det var det värt. Att kunna komplettera ett underbart julbord med bowling i Stockholm vore hur kul som helst och absolut något som jag ska titta närmare på. Det finns även andra aktiviteter att välja på om man vill ha ett litet annorlunda julbord, här finns något för alla. Man får själv välja om man ska göra aktiviteten före eller efter julbordet, för min del föredrar jag nog före, för efter jag har ätit julbord hamnar jag alltid i matkoma och är närmast sprickfärdig så då rullar jag själv bättre än bowlingklotet. Vore superkul att ta med sig tjejgänget eller
kanske tjocka släkten för en prestigefull bowlingmatch innan man sätter sig och avnjuter alla läckerheter som ett julbord har att erbjuda. Något som skulle passa mig extra bra är att de även har familjesittningar på dagtid vilket underlättar när man vill ta med sig barnen. Det perfekta stället alltså om man vill hitta på några julaktiviteter med sina vänner, nära och kära. Det hamnar absolut på min berömda "måste-lista" när jag besöker storstan i dessa juletider.
 
Kramar


Foto: Ballbreaker.se
 
 

2 kommentarer:

Lantligt i Smultronbacken sa...

Hej!

Kan tipsa dig om att jag nu har en utlottning av just Arbrå pepparkakor som du visade i ditt förra inlägg. Jag bor i samma stad som tjejerna och numera bakar de för fulla muggar.
Och jag lovar dig, kakorna är otroligt goda

Kram Teres

Jennifer sa...

http://www.gronalund.com/sv/Tyrols-Vilda-Julbord/Tyrols-Vilda-Julbord/?gclid=CKSa8NyNzrMCFUZ2cAod1x8AzQ


Har du aldrig varit på Tyrols julbord måste du som jultokig göra det. Det är som en disneyfilm. Underbart och jättegott. Och gottebordet är helt sjukt!