tisdag 27 november 2012

Det råder kreativt kaos här hemma

Hej på er
 
Jag har haft några dagars välbehövlig bloggpaus och helt ägnat mig åt familjen  och julens förberedelser. Hela helgen har varit helt fantastisk från början till slut. Fredagen spenderades återigen i Stockholm, först blev det lite shopping och sedan var det dags att möta upp tjejerna vid Skansen för bloggträff men mer om den i ett eget inlägg. I lördags var det världscupspremiär i längdskidor, något som jag tycker är superkul att titta på, följt av några timmar i skogen med familjen. Lite fika och letande efter små granar, kottar, mossa och annat fint att pynta med. Söndagen började även den med tittande på världscupen och sedan var det dags att börja pynta lite lätt. Igår blev det storstädning och sedan tog jag in de första julkartongerna. Tyvärr hade vi haft påhälsning av råttor i förrådet så en del julsaker var förstörda så jag fick börja med att rensa bort allt det trasiga. Hittills har det inte varit någon av mina favoritjulsaker som hamnat i soppåsen, jag hoppas att julkulorna och belysningen har klarat sig men det får jag inte veta förrän julgranen ska in.

Jag känner mig liiiite stressad. Alla småpaket till paketkalendern måste slås in, jag har en del recensionsex att gå igenom och recensera, mailkorgen svämmar över av obesvarade mail, pepparkaksdegen står och väntar i kylen och just nu är det saker överallt och det är det värsta jag vet.

Nu ska jag fortsätta stöka. Saker ska tas bort, läggas till och byta plats. Vet inte hur jag ska få plats med allt, tycker alltid det råder platsbrist när julsakerna ska fram. Jag återkommer när jag är färdig. Bjuder på några bilder från helgens från Instagram i brist på annat att visa.

Nu kavlar jag upp ärmarna och kör igång.
 
Kramar till er

 

5 kommentarer:

Helena sa...

Åh vad fint det blir!!

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Men ÅHHH jag vill också ha en sån där aladåbform! Men jag gjorde adventsljusstake i en annan form i morse i alla fall :-)

Wladimir aka Xmasfreak sa...

Så snyggt, gillar det skarpt!

Jul i Laloland sa...

Glöm inte att andas också ;)

Ser för övrigt supermysigt ut allting. Men jag fattar grejen med stress...jag hinner ingenting just nu, men ja, det kanske är så det ska vara just nu då.
Ser fram emot recensionerna!

Patrik sa...

Hej!

Jag ”gissar” att du gillar julen... :) … så jag tänkte bara informera om att det i år finns en julkalender producerad oberoende av SVT.

Jag har varit med och gjort den, och kalendern kommer du hitta på www.24dagar.se.

Om du tycker det verkar intressant så får du gärna tipsa dina läsare, andra julälskare i din närhet, barn, föräldrar... Ja, alla som kan tänkas vara intresserade. :)

Hoppas du tycker det verkar intressant. Ha det fint! :)