söndag 18 november 2012

Borta bra men hemma bäst

Hej på er
 
Nu är vi hemma efter en underbar helg i Stockholm med massor av fina julfynd i resväskan. Ska visa er bilder när jag landat lite här hemma. Igår gick vi i butiker runt halva stan så idag har jag så mycket träningsvärk så vi tog ett tidigare tåg hem än planerat, vilket var tur för såg nu att det hade varit en tågbrand på Centralstationen i Stockholm med strömavbrott i hela byggnaden. Ibland ska man ha lite tur. Likadant för 2 år sedan när självmordsbombaren slog till mitt i julhandeln, bara en liten stund tidigare hade vi gått förbi på exakt samma ställe. Däremot hade vi inte lika tur när vi blev strandade en vecka extra  i Thailand 2008 när Bangkoks flygplats okuperades så första advent fick firas i helt fel land eller året efter när vi fick åka buss hem från Marocko pga inställd flyg i samband med vulkanutbrott på Island. Mycket ska man vara med om, ibland har man tur och ibland har man otur. Jaja, nog om det, hamnade lite från huvudämnet nu känner jag, skulle bara meddela att jag var hemma. Det har varit lite skönt med en bloggfri helg men nu kör vi igen. Och nästa vecka bär det av mot huvudstaden igen för då är det dags för den efterlängtade bloggträffen.

Nu ska jag bada med barnen sedan beställer vi pizza, tänder en massa ljus, och gosar med Lilltjejen som varit med mormor hela helgen.
 
Hoppas att ni har haft en lika fin helg som jag. Vad har ni gjort i helgen?
Kramar
 
Foto: Madeleine W med Iphone
Mina nya fåglar

2 kommentarer:

Emelies Christmas sa...

Under helgen har jag umgåtts med fina vänner och idag påbörjade jag julpyntningen :) En toppenhelg!

mamma sa...

Härligt att ha er hemma igen!