måndag 5 november 2012

Bildkavalkad från julen i Ullared

 
 
Hej
 
Nu är jag hemma igen. Jag har haft en helt fantastiskt helg i Ullared, en riktig skrattfest med massor av shopping så nu är energiförrådet påfyllt med positiv energi så att jag klarar den grå vardagen till julen tar vid. Dock är jag så sjukt trött, sömn har varit en bristvara de senaste dagarna och det känns i kroppen att man gått mycket, men vad gör det, jag har shoppat klart nästan alla julklappar och jag har skrattat så tårarna sprutat.
 
Jag hade hoppats på att jag skulle kunna hålla min Instagrambesökare uppdaterade med en massa bilder men tyvärr funkar inte min mobilleverantör särskilt bra i de delarna av landet och min täckning var nästan obefintlig hela helgen.
 
Här kommer en bildkavalkad en en massa bilder från julen på Gekås. Lite suddiga och mörka men det får vi leva med. Visar mina fynd när jag fotat dem. Mycket av det som säljs där faller inte mig i smaken men det finns guldkorn och när det gäller julbelysning är det väldigt prisvärt.
 
Nu kryper jag ner i soffan en stund och myser med Lillebror.
 
Kramar 

8 kommentarer:

Emma says sa...

Vilken dröm det skulle vara att få gå på Ullared innan jul, synd att jag bor så fasligt långt bort :/

Victorias Jul sa...

Håller med dig om att det kanske inte är så mycket av deras sortiment man vill ha men det finns en del riktigt fina saker och priset är ju inget man kan klaga på

Axelina sa...

Åh vad underbart det ser ut! Jag ska dit om några veckor och längtar ihjäl mig, hoppas på att kunna köpa många av julklapparna där!

sandransjul sa...

Å vad härligt Juliga bilder=) Ser fram emot och se vad du köpte sen=)

Flipfloppan sa...

Härligt, fast jag inte handlar så mycket nytt julpynt, är det ju underbart att gå runt och kolla, man vet ju aldrig! :)

Ellanora sa...

Oj oj oj vad grejjer de har.. jag har varit på Ullared en gång, i augusti och då hade de börjat plocka upp julsakerna:-)

Helly sa...

Herre jösses! Vilka mängder!! Skulle fått bäras ut med bår... Kul med bilder, har själv aldrig varit där.

Jessica sa...

SWEEET! Även om jag inte köper mycket, eller om det är saker jag inte ens vill ha så bidrar ju julavdelningarna till megastämning när man väl traskar igenom dem.

Glycos finns på apoteket - en del kallar det glycerin, men det är samma sak.

Glitter bara tog jag nått jag hade hemma. Men mitt var rätt tungt, jag skulle nog ha valt något "tunnare" och sådär "vanligt".

Ett tips är att se till att det som limmas på botten kanske limmas på ett litet mindre lock, PÅ locket så att det kommer upp lite. Och mät hur mycket densitet det blir när du skruvar på locket en gång innan du har i glitter och glycerin så du inte har för mycket vatten och "pajjar" limmet.

Lycka till, ser fram emot att se lite bilder sen =)