lördag 10 november 2012

Bästa tävlingen hos Amandas jul

 
Nu är det tävlingsdags hos Amandas jul.
Det är nästan så att jag inte vill tipsa om den här tävlingen för då minskar jag mina egna chanser att vinna men det får det vara värt för att knipa en extra lott. Dessutom är det ju snart jul så då får man inte vara egoistisk så det är klart att ni ska vara med och tävla. Jag tävlar sällan, mest på grund av att jag ha sån jäkla otur och är en grymt dålig förlorare, ingen bra kombination.
Dessutom är jag lite glömsk så jag glömmer helt enkelt bort alla roliga tävlingar som finns där ute i bloggvärlden. Men det här är en tävling som jag inte får missa för en limpistol är precis vad jag behöver. Har suktat efter en länge och jag håller just nu på att bygga upp ett litet pysselförråd till min kommande pysselhörna och vad vore då bättre än en limpistol, tänk vad mycket enklare allt skulle bli då. Det första jag skulle göra med limpistolen är att använda den för att bygga pepparkakshus. Lite fuskigt, jag vet, men det är så tråkigt när barnen knappt kan vistas i köket när vi grejar med smält socker för att inte bränna sig. Att bygga pepparkakshus ska ju vara en kul grej som hela familjen gör tillsammans och i dagsläget går inte där för de små barnfingrarna har en tendens att vara just där de inte ska vara och det händer så lätt en olycka. Så vinner jag limpistolen så får den bland annat hjälpa till med pepparkakshusbygget några år framöver.
 
Jag håller tummarna för vinst.
 
Kramar

1 kommentar:

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Kung att vi är flera som limmar pepparkakshuset med limpistol :-)