lördag 17 november 2012

Barnsligt enkelt pyssel i papper del 2

Bild: Marloes de Vries
 
Hej på er
 
Hoppas att ni har en finfin lördag. Jag njuter av allt Stockholm har att erbjuda och ränner runt i butiker i jakt på jul, prylar och julklappar med maken och Lillebror i släptåg.
Här kommer ännu ett superenkelt pysseltips att göra med barnen, en fin lekvänlig julkrubba i papper.
 Hos Marloes de Vries finns gratis pdf-filer att ladda ner. Direktlänk till krubban finns här.
Samma tillvägagångssätt som förra inlägget - skriv ut, klipp ut och klistra eller tejpa ihop. Dessa finns både i färg och vita så att man enkelt kan sätta sin egen prägel på dem med färglada pennor, kritor eller klä in dem i vackra papper. Något för både vuxna och barn i alla åldrar. Jag ska göra att försök med de ofärgade, låta Lilltjejen färglägga familjen Jesus, låta djuren vara färdiga i färg och så får jag fixa till kungarna och ängeln. Det blir nog kanon. Då kanske jag får ha min egen gamla krubba ifred i år från små fingrar som vill plocka med mammans sköra figurer.
 
Njut av helgen
Kramar
 
 

1 kommentar:

Linnea sa...

Hej! Min mamma som ÄLSKAR julen (som jag) läser din blogg och har säkert kommenterat nån gång ;). I alla fall har jag precis skaffat en blogg där jag har lagt upp 3 jul pyssel, skulle vara kul om du ville titta in :)

/// Linnea