onsdag 14 november 2012

Barnsligt enkelt pyssel i papper del 1

God kväll
 
Att jag gillar att pyssla med papper vet ni sen tidigare och att jag har två barn borde ni också ha uppfattat vid det här laget. Mitt stora intresse för pyssel och DIY vaknade till liv på allvar förra julen, lite sent kan tyckas med tanke på att jag har sparat på pysselinspirerande bilder på datorn de senaste 10 åren. Men det var inte förrän jag fick egna barn som jag tog tag i att göra något med dessa bilder och nu tycker jag att det är det roligaste som finns. Drömmen vore att någon gång få vara med och göra en egen bok med fokus på julpyssel eller julpyssel för barn, om så bara för eget bruk.

Vi har ju inte dragit igång med julpysslandet här hemma mer än i huvudet. Men jag hittade dessa söta klippa-utark hos Mr printables som vore roliga att ha som första pyssel för säsongen. En liten mjukstart som dessutom blir väldigt lekvänlig. Barnsligt enkelt gillas här hemma när Lilltjejen ska vara med och pyssla eftersom tålamod är en bristvara och snabba resultat önskas. Man skriver ut, klipper ut och klistrar ihop - enklare kan det inte bli. Det som oroar mig lite är om min skrivare håller måttet, men det visar sig.
 
Kramar

Ni glömmer väl inte utlottningen med chans att vissa den bästa julgodisboken?
Inte så många deltagare ännu vilket ger stor vinstchans.

Foto: mrprintables.com

5 kommentarer:

Annas Jul sa...

Underbart pyssel! Tomten, renen och grnanen måste nog prövas. Tack för tipset! Älskar oxå papperspyssel!

Emma says style, love & rock and roll. sa...

tack för tipset!

Helly sa...

Kul att pyssla med barnen. Sonen är nu 3,5 och börjar intressera sig. Men han är mer inne på pepparkaksbak. Konstigt... ;) Dottern på 2 år är väldigt pysslig av sig redan men har inte tålamodet riktigt.

Anonym sa...

Hur ska man veta hur man gör?

Anonym sa...

hur ska man veta hur man gör?