fredag 5 oktober 2012

Vintage by Nina christmas - jag är helt såld!

 
 
Hej på er!
Alltså jag tror jag avlider! Jag är kär - i en bok! Ja ännu en bok i den franska inredningsstilen kommer ut nu i oktober - Vintage by Nina christmas. För er som inte vet det så är Vintage by Nina en nätbutik (och fysisk butik i Ängelholm) med franska antikviteter och Nina själv är en riktig ikon inom den här typen av inredning. Förra året kom hennes första bok ut "Vintage by Nina" och nu har hon även gjort en julbok. Jag har väl egentligen fyllt min kvot av julböcker i år, först köpte jag den inte så jättebilliga "En touch av Frankrike" och sedan fick jag den mysiga boken "Jul i Tofvehult" av förlaget Kakor & Monster. Kanske kan den här bli en bra julklapp att önska sig tänkte jag först men insåg jag att även denna är sjukt populär och är redan slutsåld på många ställen fast den inte ens har kommit ut i butikerna än, helt sjukt men jag förstår varför. Boken är till bredden fyllt med sånt som jag älskar - avskavda möbler, antika julgransprydnander, fattigmanssilver och massor med julkänsla. Dessutom är den snygg också att ha framme runt jul.  Så kanske, kanske kan jag göra liiite plats i julbudgeten för den kostar 450kr + eventuell frakt så smaker det så kostar det. Annars får jag helt enkelt hoppas på att:
1. Den fortfarande går att få tag i till jul
2. Någon vänlig själ (typ maken) läser min blogg (vilket han ytterst sällan gör) och klickar hem den, gömmer den väldigt bra (typ omöjligt för jag hittar allt vare sig jag vill eller inte) och ger den till mig i julklapp!
 
Kramar
 
 
 

5 kommentarer:

Jul i Laloland sa...

Fin, men som du säger: dyr!
VIssa saker behöver man dock få unna sig - även om det är roligare om någon annans plånka unnar en ;)

Roligt att du går upp i linningen av min nya header; grejen är ju att jag gör samma sak med din blogg och dina bilder och den här boken t.ex., men jag skulle aldrig kunna ha det så hemma själv, för då skulle jag få nippran av avsaknade av färg. Men jag får supermycket julstämning och julmys i kroppen när jag ser det. VIsst är det lustigt det där...om du är inspirerade av det julamerikanska utan att riktigt veta det är jag nog mer vintage-vit än jag tror =D

Helly sa...

Nej, inte avlida. Tycker du nu hintar bra (eller tydligt berättar) genom bloggen vad du önskar dig i julklapp. Låt datorn stå på och låt honom kolla klockan eller nått... ;)
Men om jag ska vara ärlig känns det som om du skulle kunna göra en sådan bok. Det lilla jag vet om dig så verkar detta vara så som ditt hem ser ut.

mor sa...

mamma läser din blogg varje dag!

Anonym sa...

Tomten underrättad, han skulle fixa det om du är fortsatt snäll mot din mamma, ända fram till julafton!

~ Ina ~ INASHOUSE sa...

Åh den boken vill jag också ha! Tack så mycket för tipset! :)

Kramen
Ina