fredag 26 oktober 2012

Varje dag är som julafton...

 
Eller nästan i alla fall. Att få paket är alltid kul och den här veckan har det kommit några roliga paket och jag är så tacksam för att jag har fått möjligheten och förtroendet att recensera utvalda produkter.
Många bloggare kanske tar det som en självklarhet, vissa har fått testa glögg, julmust, julprodukter och blivit sponsrade till tävlingar i flera år men för mig är detta helt nytt. Och mycket har jag att tacka er kära läsare för, bloggen har under kort tid blivit jättestor. Efter att under flera år ha harvat runt med ett par hundra läsare om dagen i bästa fall, vilket var fullt tillräckligt för mig, så har bloggläsarantalet fullkomligt exploderat den här säsongen. Och ingen är gladare än jag såklart. Det här är mer än jag ens vågat drömma om när jag startade bloggen för vad som känns som en halv evighet sen. Jag är så glad och tacksam för varenda kotte som kikar in här och ännu gladare blir jag för varje liten kommentar som trillar in, det får mig att bli alldeles varm om hjärtat varje gång och det väger tyngre än alla paket i hela världen. Jag ser verkligen fram emot att träffa några av er, som förgyller min vardag, på bloggträffen i november.
 
Jag hoppas att ni hittar lite inspiration här i alla fall och självklart en massa julstämning, och mer ska det bli det lovar jag. För varje säsong som går känner jag själv att jag blir bättre och nu är DIY är en nyupptäckt kärlek så kommer det bli mer sånt här på bloggen. För att återgälda lite av det ni ger mig så kommer jag bjuda på lite tävlingar framöver. Just nu är det kaos här hemma med planering av helgens dop, kommande tjejsemester till Ullared, lite "hyschhysch hemligheter" och allt annat som ska göras för att vardagen ska fungera med man, barn, katt, jul med allt vad det innebär. Men snart så.
 
All kärlek till er
 
Härliga julböcker från Semic förlag.
Även pernillas praliner kom i ett separat paket från samma förlag men har ännu inte förevigats på bild.
Recensioner kommer.

 


 

8 kommentarer:

Ninni sa...

Åh grattis, va kul!
Det förtjänar du. :)
Tack för en mysig och underbar blogg!

Jessica sa...

Bloggloving till dig och din fina blogg!!!

Victorias Jul sa...

Visst är det kul att få recensera böcker, jag fick några från Semic jag med. Vad fin din blogg är nu!

Flipfloppan sa...

Ja, grattis och du gläder många med din blogg!! jättefin har bloggen blivit också.

Emelies Christmas sa...

Gillar Pernillas jul! Hoppas att du också kommer göra det :)

Maries strålande jul sa...

Vad roligt att du får recensera böckerna, din blogg är både fin och trevlig!

Anna sa...

Grattis till att bloggen går bra och kul att bli sponsrad med flera saker! Ser fram emot att höra om böckerna mm är bra eller inte! Tack för trevlig läsning hos dig!

Caroline sa...

Jag älskar julen över allt annat och blev så glad när jag hittade din blogg!