söndag 14 oktober 2012

Underbara julbloggare!

Äntligen har det blivit dags för mig att få träffa några av mina favoritjulbloggare! Ser verkligen fram emot 23 november och jag är så glad att jag har möjlighet att närvara, vilket jag inte trodde skulle vara möjligt från början. Är det någon mer än jag som kommer med tåg? Tänkte om vi "Icke Stockholmare" kanske skulle mötas upp och ta sällskap? Ska ni andra som inte bor i Stockholm sova kvar? Jag får snällt ta sista tåget hem till Arboga till barnen, men nästa år, då blir det banne mig övernattning!
 
Jag är helt slut efter en heldag med bullbak inför Lillebrors dop. Hade tänkt att skriva ett lite roligare inlägg men det får vänta tills imorgon. Ville bara kika in här, känns som att julbloggen blir ett beroende när väl bloggsäsongen drar igång, så kul är det!
 
Nu ska jag mysa i soffan innan det är dags att krama kudden.
 
Kramar och god natt
 
 

4 kommentarer:

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Det ska verkligen bli jätteroligt! Jag är så tacksam över att du tog upp detta, så att vi fick något att spinna vidare på :-)

KRAM

Victorias Jul sa...

Jag kunde tyvärr inte komma vilket känns jätte tråkigt men jag har en bra bit till Stockholm och jag måste vara hemma på natten då sonen fortfarande ammar och då hinner jag inte hem tyvärr. Men nästa år hoppas jag kunna vara med

Jessica sa...

Jag är ju numer en s.k. "icke-stockholmare" och kommer från LKPG. Vet inte riktigt om jag hinner upp i tid till 15.00, men någotsånär kanske - vilket håll kommer du ifrån?

Em sa...

Men visst ska det bli underbart! Jag kommer komma med tåg, men jag är osäker på om det blir på torsdagen eller fredagen. Så himla spännande att få träffa jultokar, och kanske framför allt att få en riktigt försmak på julen! Jippie!