onsdag 10 oktober 2012

Idag står detta på schemat

God morgon!
 
Idag är det en riktig tröttisdag efter en jobbig natt med en pigg Lillebror. Jag ska försöka röja upp det värsta kaoset här hemma medan Lilltjejen är på dagis och därefter blir det till att krypa ner under täcket och kolla på Tjuvarnas jul. En ny favorit här hemma nu när det börjar bli riktigt kallt (värmen åkte på igår) här hemma är att bygga en stor koja i vardagsrummet med massor av kuddar och täcken och sen ligga där inne och kolla på julfilmer för barn på datorn och idag står alltså Tjuvarnas jul på schemat efter dagishämtningen. Om det finns några krafter kvar till kojbyggning vill säga annars får soffan duga bra. Jag ska också passa på att läsa igenom Allers julmagasin ordentligt. Mannen i familjen kom hem med den till mig igår men eftersom jag skulle iväg på keramikkursen igår så bläddrade jag bara igenom den lite snabbt. En skön slappardag har jag framför mig med andra ord, väldigt välbehövligt!
 
Kramar
 

6 kommentarer:

Emelie sa...

Så mysigt :)

Jessica sa...

Låter härligt!
Själv tänkte jag baka en sats saffranskringlor till mamma som fyller år på lördag.

Em sa...

Oj så härligt det låter!

~ Ina ~ INASHOUSE sa...

Låter jättemysigt! ♥

Må så gott!

Kram
ina

Flipfloppan sa...

Älskar tjuvarnas jul, tycker den var bäst på länge. Allers finns även hos mig, ha en mys dag, och vi heter ju samma såg jag först nu!/ Madeleine

Klappsnapparen sa...

Titta gärna in på Tjuvarnas Jul's facebook-sida.
https://www.facebook.com/tjuvarnasjul