torsdag 18 oktober 2012

Tidigt julpyssel med nya pepparkaksformar

God förmiddag!
 
I tisdags kom ett litet paket med pepparkaksformar som jag beställt från USA. Tre stycken formar som föreställer julgransprydnader. Tanken med dessa är inte bara att använda dem när vi bakar pepparkakor, vilket jag naturligtvis också kommer göra, men jag har även lite annat pyssel planerat. Redan i tisdags fick jag användning för dem på keramiken, vad jag gjorde visar jag senare när de är klara. Riktigt bra blev det i alla fall och jag ser fram emot att göra fler. Att pyssla är verkligen hur kul som helst (iaf när det blir som man tänkt sig) och att julpyssla är bäst av allt.
 
Nu ska jag dra med barnen på jultidningsjakt och hämta ut lite paket (igen).
Ha en fin dag!
 
Kramar
 
 

2 kommentarer:

Emelies Christmas sa...

Mysigt med pyssel :D

Anna sa...

Snygga pepparkaksformar!