fredag 19 oktober 2012

Spännande fredag

Idag är det en riktigt spännande dag, jag kan inte berätta något än, vill ju inte jinxa
det hela. Men så mycket kan jag säga att jag har ett viktigt möte inbokat.
Det har väl inte någon direkt koppling till julen egentligen men om man ser det långsiktigt så har det en stor påverkan på framtidens jular. Riktigt nervös är jag i alla fall.
 
Jag hoppas också att mina paket ska hitta hit som jag väntat på hela veckan men troligtvis får jag vänta tills på måndag eftersom utdelning på fredagar händer ytterst sällan här. Har redan sprungit ut till postlådan flera gånger idag men bara hittat några tråkiga räkningar som jag inte orkade ta in igår. Det är hela 7 paket som jag väntar på och jag hade hoppats att åtminstone något skulle dyka upp så att jag har något att sysselsätta mig med utifall jag, mot förmodan, skulle få en ledig stund över i helgen. Två paket är från Norge och i det ena ligger en sak som jag är så glad och ivrig över. Det här känns mer spännande än julafton. Oj vad hemlighetsfull jag är idag. Men som sagt, jag återkommer.
 
Tjingeling så länge och hörrni, idag är det äntligen fredag. Love it.
Men först tar vi lite fredagsstäd.
 
Kramar
 
Vi gläntar på dörren till något helt nytt och spännande.
 

1 kommentar:

Jul i Laloland sa...

ok, kvinnan med Cliffhangrarna (...jorå, så kan man säga) Jag är riktigt nyfiken nu - men håller en tumme och sänder lite cyberlugn för att mildra nerverna lite. Lycka till! Ser fram emot att få veta "allt" =)