måndag 8 oktober 2012

Nylansering av julbloggen - nytt utseende och ny adress

Hej!
Som ni ser har Julbloggen - Min vita jul fått en liten makeover - ny säsong, nytt utseende a la 2012. Jag kände att det var dags för något nytt så även om jag inte är supernöjd med headern så får den duga. Det enda jag saknar är snö på bloggen, små snökorn som ser så där realiska ut vore det bästa men jag har provat en massa olika koder och annat men ännu inte fått snön att fungera men jag jobbar på det.
 
Även adressen hit är ny, nu är det www.julbloggen.se som gäller även fast den gamla adressen självklart funkar den också. Eftersom bloggen firade 5 år (2007-2012) för några veckor sedan så köpte jag ett domännamn för att fira. Även mailadressen är utbytt mot info@julbloggen.se.
 
Så nu är jag redo för den bästa julbloggssäsongen hittills!
 
En stor kram till er!
 
 

9 kommentarer:

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Hej hopp!
Snygg design :-)

Jul i Laloland sa...

Supersnyggt! Grattis till 5 år.

Amandas jul sa...

Snyggt! Och kul med egen domän :)

Ellinors julblogg sa...

Jättesngg design! Kul med eget domännamn också.

Flipfloppan sa...

Väldigt fint, grattis så mycket!

Helly sa...

Super! Kommer bli en toppensäsong!

Anna sa...

Snygg layout och Grattis till 5år! Ser fram emot läsning här under hösten!

Em sa...

Snyggt! Och grattis till 5 år och en egen domän!

Fanny sa...

Kul!
Grattis till egen domän
och 5 år!
Min lilla sminkblogg fyller bara
2 år i år... :)