måndag 1 oktober 2012

Nyhet till julbaket

Hej måndag!
 
Tråkigaste dagen på veckan enligt mig och den har spenderats med penseln i ena handen och färgburken i andra. Möbelrenovering är det som gäller här hemma just nu. Nu ska mitt lager med fynd äntligen få sin efterlängtade make over - perfekt höstsysselsättning! En annan sysselsättning som passar bra både på hösten och tråkiga måndagar är bakning. Jag har blivit så inspirerad av alla andra julbloggars äppelpajer med an touch av jul så idag blev det en egen variant av favoritsmulpajen med en gnutta pepparkakskryddor, supergott! Pajen för 6 personer tog slut snabbt.
 
På tal om bakning vill jag tipsa om dessa nyheter från Marabou - ljus och mörk bakchoklad! Hur bra är inte det till julbaket! Bort med all äcklig blockchoklad! Jag brukar använda vanlig Marabouchoklad till julbaket men nu finns det alltså ett alternativ som ska vara ännu bättre, det måste ju självklart provas! Ska finnas i en ICA butik nära dig just nu (om man inte bor i staden som gud glömde som jag gör).
 
Massor med bra på tv ikväll så nu ska jag tända lite ljus och återgå jag till soffan.
Ha en fortsatt trevlig kväll!
 
Kramar
 
 
 
 
 

5 kommentarer:

Maries strålande jul sa...

Vad kul att du testat med pepparkakskrydda i pajen, visst blir det gott!

Jul i Laloland sa...

Nlir superbra! Jag brukar använda annan 70% när jag bakar, men det blir så dyrt för de kakorna är mycket mindre och till julgodis går det ju åt en hel del. Det här blir perfekt! Tack för tipset och jag hoppas vi får se möblerna before & after sen. KRam

mamma sa...

Schysst att smälla i sig hela pajen utan att bjuda över mamma. Du som klagade på mig i helgen att jag hade ätit upp kladdkakan. Den räckte ju i allafall i två dar.

Helly sa...

Jag hörde talas om dessa chokladstorter för nån vecka sedan och blev mycket förtjust. Ska bli kul att testa. Nu får vi sätta i gång å baka hörru'! ;)
Visst är det härligt med pepparkakskryddor till äppelpajen? En perfekt kombination. Det nästan doftar hela vägen hit...

Em sa...

Men oj vad glad jag blir, och längtar självklart ännu mer till julgodis tillverkningen. :)