tisdag 30 oktober 2012

Nissen Henry från Maileg

Hej
 
Lillebror fick ett presentkort i doppresent på den mysiga barnbutiken lekvira.se. Det var riktigt svårt att välja bland alla fina saker men när jag såg att de hade fått in de ursöta Mailegnissarna så var inte valet svår - det blev en Henry som är är hela 102cm lång. Jag har länge velat köpa en stor Mailegnisse men jag har tyckt att de kostat lite för mycket men med ett presentkort så kändes det helt okej. Den här fina nissen kommer bli så fin när Lillebror får eget rum, tills dess får han sitta i vardagsrummet. Det jag tycker är så bra med alla leksaker från Maileg är att de är så välgjorda och håller verkligen för hårdhänta lekar, dessutom är de som sagt väldigt fina och värda att spara. Den ultimata doppresenten tycker jag, att ta fram varje jul hela livet, mycket bättre än att köpa någon leksak i doppresent som kanske bara leks med i några år.
 
Och när Lillebror tröttnar på den sådär i tonåren så lånar jag den mer än gärna i några år tills han får egna barn som kan ta över den. Mailegnissarna känns som ett julpynt att spara i generationer.
 
Redan tidigt i höstas förbokade jag dessa två små Mailegnissar, en till varje barn, och nu ligger de och väntar på mig på Nice i Örebro.
 
Kramar
 
 

8 kommentarer:

Emelies Christmas sa...

Så fin :D

Victorias Jul sa...

Dom är ju så fina maileg nissarna.

Anna sa...

Fin, perfekt doppresent! Jakob (är 2 i år) fick en liten förra året. Var så där intresserad då, men i år tror jag den kommer gå hem. Han säger tomte så fort han ser en, inklusive den på bild i inlägget =).

Helly sa...

Jag är så förtjust i den här typen av tomtar. Min svägerska ha några liknande, ett par, som brukar sitta och vaka över oss ;) Så personliga.
Äh, låt sonen få vänta, "lek" med tomten du istället :)

Anonym sa...

Vilken söt! Mailegs saker är så fina. Jag är svag för julgrisar, speciellt den från maileg som påminner så mycket om bamsen från Lotta på bråkmakargatan :) Den har tyvärr inte fått flytta hem till mig ännu, men snart hoppas jag!

Maries strålande jul sa...

En gåva till dig från mig även om du redan har fått:
http://julen.gladers.net/#post390

Amandas jul sa...

Till dig: http://amandasjul.blogg.se/2012/october/i-3-your-blog.html

Victorias Jul sa...

Titta in här http://victoriajul.blogg.se/2012/october/bloggkarlek.html