tisdag 16 oktober 2012

Ni har väl inte glömt...
... att den här godingen ska finnas i butikerna från och med idag? Den här tidningen tillhör favoriterna av jultidningarna, även fast förra årets upplaga var lite av en besvikelse. Men av omslaget att dömma ser det väldigt lovande ut. Det som är så bra med pysseltidningarna är att man kan ta fram dem varje år för att hitta nytt pynt, sånt som jag avfärdade som tråkigt eller för komplicerat förra året kan vara perfekt pyssel i år. Den typ av pyssel som får mig på fall är främst sånt med en vintagekänsla, gärna återanvändning av loppisfynd. Även enkelt men fint barnpyssel gillas. Och keramik såklart. Det är viktigt för mig att det inte kräver allt för mycket material som måste införskaffas. Allt med tyg går bort för även fast jag tycker att det är hur snyggt som helst så kan jag absolut inte sy. Riktigt synd att symaskinen ute i förrådet få stå orörd när det finns så mycket fina julsaker som man kan tillverka. En annan pysseltidning som är riktigt bra är "Handarbete och pyssel" som släppt några gånger om året med Expressen och nästa nummer blir självklart ett julnummer. Bland annat är min favorit, pysseldrottningen själv, Frida Anthin Broberg från Fabulös keramik, med och skriver artiklar i den. Rekommenderas!
 
Ha en fortsatt fin dag alla fina!
Kramar

1 kommentar:

Annas röda stol sa...

Oj..va mycket fint det va här. Den tidningen ska jag köpa mig imorgon. Ha det bra./Anna