söndag 21 oktober 2012

Lite julkänsla på Dollarstore

Hej
 
Hoppas att ni har haft en fin helg. Är det någon mer än jag som blir trött och deppig av det här tråkiga vädret? Grått och regnigt varenda dag. Ge mig lite snö och kyla så blir jag lycklig. Eftersom jag inte är en utemänniska när det regnar så tog vi en tripp till Dollarstore idag för att få lite miljöombyte. Jag var på jakt efter vanligt brunt och vitt inslagspapper som enligt deras annonsblad skulle finnas men tyvärr hittade jag inget. Däremot hittade jag lite annat kul. Jag köpte lite till dotterns paketkalender och kikade på deras julsortiment. De hade inte fått in jättemycket men tillräckligt för att jag skulle få lite julkänsla i kroppen. Inga julsaker fick följa med hem idag, jag avvaktar några veckor till och de hade inte så mycket som föll mig i smaken. När man redan har julsaker så att det räcker och blir över måste man vara lite kräsen när man ska handla något nytt. Tog lite bilder i alla fall på sånt som stack ut ur mängden. Tomteburkarna tyckte jag var lite roliga och perfekt till förvaring av julkolorna. Tomten var en riktig mystomte och den gjorde mig lite glad. Jättetomten skulle jag nog aldrig köpa själv men för 500kr tycker jag att man fick väldigt mycket tomte för pengarna, det är nog den största tomte jag sett. Lite jobbig att förvara resten av året bara.
 
Njut nu av helgens sista dag. Kanske med en julfilm?
 
Kramar4 kommentarer:

Jul i Laloland sa...

Hej!

Måste bara berätta att jag blivit närmast BESATT av städmedlet...jag använder det redan, men kollar noga så inte flaskan tar slut. Har t.o.m. funderat på om jag inte borde köpa en två flaskor till - just in case. Städknarkeri på hög nivå liksom!!! - jag både skyller på och tackar dig ;)

Jul i Laloland sa...

http://julilaloland.blogspot.se/skar tomteburken! Jag skulle inte heller vilja ha den där stora prydnadssaken - men mycket tomte minst sagt. Skulle dock hellre lägga 500 kr på ljusslingor, ljus och julkuddar =)...eller julständsmaterial ;)

Amandas jul sa...

Håller med dig om vädret, men snart dyker det nog upp snö :) Här på Dollarstore har vi inslagspappret du var ute efter men inte burkarna...får hoppas dom kommer hit snart också för det känns som något jag skulle kunna köpa ;)

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Ååååå vilken mysig burk! Vill ha! Ska nog se om min mamma kan odna en sån - själv har jag ingen Dollar i närheten..