måndag 8 oktober 2012

Julshopping hos Ellis Corner

Hej på er!
 
Här om dagen skickade jag efter lite fina julsaker från favoritbutiken Ellis Corner som jag har suktat efter länge. En härlig kudde med handtryckt text och Maison Belles Christmas Clean. Redan förra året var jag sugen på att beställa men eftersom Christmas clean sålde slut direkt så blev det aldrig av att jag beställde något. Nu var dessutom kudden på rea så då slog jag till. Nu ska det bli ett nöja att rengöra köket till jul!
 
Kramar
 
 

3 kommentarer:

Jul i Laloland sa...

gu...jag spontanshoppade just precis rengöringsmedlet - jag blev så sjukt sugen på doften!
Tack för tipset!

Helly sa...

Rengöring som doftar jul :) Genialt!

Victorias Jul sa...

Rengöringsmedlet var jag lite sugen på ifjol men det blev aldrig att jag köpte det.