söndag 21 oktober 2012

Julpysselpanering

God kväll
 
Har ni börjat julpyssla än? Jag har inte gjort det även fast jag är riktigt sugen. Men jag vill gärna ha hela kittet med glögg, julmusik, pyssel, tända ljus samtidigt så några veckor till frå jag hålla mig till tåls. Däremot går det bra att planera pysslet så att man inte sitter där med noll inspiration och inget material när det väl är dags. Det finns ju så många bra ställen att hitta inspiration på som till exempel etsy.com, pinterest.com, weheratit.com, alla bloggar i världen, gamla jultidningar etc. Och det är precis det som jag gör just nu, passar på medan barnen sover och maken är upptagen på annat håll. Jag har hittat hur mycket roligt som helst, vissa idéer snor jag rakt av, andra spånar jag vidare på för att göra en egen variant. Bara ikväll har jag hittat pysselidéer som räcker och blir över i många år framöver. Hur kul som helst.
 
Har ni några julpysselplaner?
 
Nu ska jag kika vidare.
 
Kramar
 
 
2 kommentarer:

Jessica sa...

Jag har många ideér och "storslagna" planer =)
Tänkte ha en kalender på bloggen i år - med ett pysseltips/recepttips om dagen. Det kräver alltså min totala uppmärksamhet då jag måste pyssla minst 24 grejer - några extra om några blir fula och ovisbara =).

Har faktiskt tänkt på just snöglober, i år SKA jag testa göra egna. Den där sista granen av plank var superfin - känns som du på något sätt.

Anonym sa...

Så vackra glas burkar,vill oxå göra egna sådana.Har bara bakat mini peppar kakas hus,saffrans scones och kristyrhängen än så länge.....tittar vidare på din fina blogg....kram ingela Norrköping