onsdag 24 oktober 2012

Julbloggar från Suomi

 
Tervetuloa!
 
I bloggers statistik kan man ju numera se var de flesta av bloggläsarna kommer ifrån. Självklart är det via julbloggar.se och google som de flesta läsare hittar hit, men på en hedrande tredjeplats ligger några bloggar från grannlandet i öst - Finland. Det är tack vare de här bloggarna, Titin jouluinen blogi, Joulussa enkelin jäljet och Julängel som jag hittade en mängd finska julbloggar via deras länkar, hur mysiga bloggar som helst, det är bara ett problem - jag förstår inte ett ord! Tyvärr saknar de en knapp för översättning vilket är jättesynd för jag vill mer än gärna ta del av deras fina bloggar. Är det någon som vet hur man kan översätta utländska texter? Om nu någon av er finska bloggerskor läser detta så kan ni väl uppmana alla finska julbloggare att sätta en "Translate knapp" på bloggarna. Det vore så kul att faktiskt kunna ta del av era texter också och inte bara era fina bilder. Och ni svenska julbloggare - in och kika på dessa helhärliga julbloggar.

Hyvää Joul
 
Kramar


 
 

5 kommentarer:

Jul hos Linda sa...

Jag är en finländsk julbloggare. Med den skillnaden att mitt modersmål är svenska, så min blogg är ju en aning en aning lättare att förstå ;)

Helly sa...

Visst är det kul att se att man har läsare från hela världen. Jag ser att jag har ett gäng på Amerikanska västkusten. Kan för allt i världen inte förstå hur de hamnade hos mig :)
Du, det går inte att komma till din blogg från julbloggar.se. Error, error säger datorn då. Kanske kan vara bra att veta.

Ellen sa...

Jag finner så mycket inspiration från din blogg! Tack, tack, tack :D

Matilda sa...

Jag är också en finsk julbloggare, men är finlandssvensk så skriver ju förstås på svenska! :)
(men har även en översättningsknapp på min blogg)

Anonym sa...

om du har Google Chrome,under inställningar" hittar du "språk" där du kan sätta "X" för att programmet översätter om texten e annat än svenska. Eller lättast med "google translator". Oftast är det ju ändå bilderna som e de viktigaste.hälsn från södra finland.