torsdag 25 oktober 2012

Inzpira pysseltidning

Hej på er
 
Min mamma är en riktig scrapbookingnörd så hon har köpt den fina scrapbookingtidningen "Inzpira" som även innehåller lite annat kul pyssel med papper som bas. Den fina asken med en gran på är gudomligt söt och jag hoppas att jag ska kunna återskapa något liknande. Jag vet inte riktigt vad man kan förvara i den lilla asken, julens smycken kanske? Julkulan är lite enklare att göra och blir härligt shabby. Ojoj vad det rycker i pysselfingrarna nu, undrar hur jag ska hinna med alls. Vilken tur att julen kommer varje år, det man inte hinner i år får man spara tills nästa år. Det är lite så man får tänka för att slippa den värsta stressen. I övrigt var Inzpira lite tråkig, hade hoppats på mer idéer som tidningen brukar kunna leverera.
 
Kramar
 

 
 

3 kommentarer:

Jul i Laloland sa...

AHHH!!!!!!!!
Den där granen är helt bedårande. Vad är det där för tidning, aldrig sett. FÅr gå till Presstopp och leta.

Jul i Laloland sa...

sv: Ja, men visst undrar man lite över vem som fixat/godkänt de där omslagen...
Jag måste säga att då omslaget inte gav mig något så blev jag ändå lite glatt överraskad av innehållet. Jag tycker den var julig och mysig, men den är ju inte all through-christmas liksom.

Erica AKA Tomtens dotter sa...

Jag tycker att inzpira ofta lovar mer än den levererar. Men visst kan det finnas en hel del kul där :-) och du: läs http://tomtensdotter.se/2012/october/jag-alskar-din-blogg.html