lördag 13 oktober 2012

Glöggelliglögg

 
 
Hej underbara lördag!
 
Det glöggbehov jag känner nu kan likställas med en rökares begär för nikotin. Tur för mig tog jag mig äntligen ner på stan och hämtade mitt paket från Herrljunga med dessa godingar, adventsglöggen bestående av 4 miniflaskor (Apelsin & choklad, Päron & Congac, Körsbär & likör och Rom & choklad) och årets nyhet och och favorittippad av många julbloggare - Lingon & pepparkaka. Otur för mig så är det många veckor kvar till glöggpremiär så flaskorna får snällt ställas in i glöggskåpet. Men tiden går så fort så snart blir det glöggprovning här hemma med lite trevligt folk och efter det kommer självklart en recension.
 
Ha en fortsatt fin helg!
Kramar
  

3 kommentarer:

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Ähhhh varför begränsa sig? Kör på bara ;-)

Lantligt i Smultronbacken sa...

Åhh, att du kan hålla dig från att smaka. Det kan inte jag. Här hemma har det kokats två gånger av min underbara blåbärsglögg.

Kram Teres

Emelie sa...

Smaskens :D