fredag 12 oktober 2012

Frostbiten

Foto: Madeleine W med Iphone
 
Äntligen!
 
Inatt kom frosten hit och trots att vi inte gick upp förrän kl 9 så låg ett vitt täcke kvar på taken. Vilken tur att jag satt på värmen här om dagen annars hade det nästan vart lika kallt inne som ute. Idag står fredagsstädning på schemat, tråkigt men välbehövligt. Jag och Lilltjejen brukar nynna på Pippis "Städa, städa varje fredag och så varje jul, det tycker jag är kul". Tyvärr är hon på dagis i några timmar så jag får städa och nynna själv med Lillebror i släptåg. Sedan ska det hämtas ut en hög med paket igen, har inte riktigt koll på vad det är som har kommit så det blir lite spännande. Nu är det dags att sätta fart, sen tar vi helg tycker jag!=)
 
Ha en härlig fredag kära vänner!
 
Kramar till er
 

Foto: Madeleine W med Iphone
 
 

3 kommentarer:

~ Ina ~ INASHOUSE sa...

Visst är det lite trist med kyla men måste ändå säga att det är väldigt vackert med frost. :)

Trevlig helg!

Ina

Pilgrim sa...

Det här var det mest härligt galna blogg jag har varit inne på. Julfreak, Yes! Jag har hittat hem. Har lagt in dig i min länk lista och ser fram emot att läsa om dina julplaner för jag är en julfreakare jag mé!
Ha en härlig helg!
Hélena

jessica sa...

Oh hej va härligt med frost!
Stockholm är något höstigare än Linköping, men varmare.
Längtar tills de där mornarna kommer.