onsdag 3 oktober 2012

Ett dröm i tyll kom med posten

 
En lite suddig bild på världens snyggast barnkläder!

HEJ!
Vilket drag det är i julbloggsvärlden, riktigt kul! Och så många nya julbloggar jag har hittat i år. Det är bara 3 oktober men ändå är det full fart hos många bloggare sen länge och fler och fler hoppar på tåget. Det är enligt mig den bästa uppladdningen inför julen. En underbar höst har vi framför oss! Jag hittade förra årets årskrönika som jag glömde publicera här på bloggen och där lovade jag att jag inte skulle börja blogga förrän absolut tidigast 1 oktober, det sprack med råge!
 
Ett gäng julklappar kom med posten här om dagen, denna gång mjuka julklappar till barnen. Vi har en liten tradition här hemma att Lilltjejen (och nu också Lillebror såklart) får sina nyårskläder i julklapp. I år, liksom förra året, blev det en klänning till dottern från favvomärket Pompdelux. En riktig tylldröm och jag är så avundsjuk för hade den funnits i min storlek så hade jag slagit till direkt! Nu får ni inte tro att jag har gått bananas och handlat upp hela kollektionen, jag är faktiskt bara skyldig till klänningen, resten har snälla mamma köpt till sina barnbarn i julklapp. Nu gäller det bara att hitta några passande nyårskläder till Lillebror och julaftonskläder till båda två, sen får det räcka med mjuka paket.  
 
 Kramar
Foto: Madeleine W - Min vita jul
 

5 kommentarer:

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Fantastiskt fina kläder! Och tyll gör det mesta lite roligare :-)

Jul i Laloland sa...

Supersöta! Kommer bli ett gulligt nyårssyskonpar det där =)

Och du; va snyggt med snöflingor på bilderna - faktiskt skitsnyggt(om du ursäktar språket)och passar din blogg väldigt bra.

Svensk Jul sa...

Verkar vara fina kläder :-)

Em sa...

Men så fina kläder! Hmm, slog mig att det kanske är dax att börja leta efter lite nyårs och julkläder till en annan också, så man har det avklarat.

Sannas Christmas sa...

Nej men gud vad snyggt!!