måndag 15 oktober 2012

Det doftar jul

 
Hej vecka 42!
 
Yes, paketet från Ellis Corner som jag berättade om tidigare har kommit och där i låg den efterlängtade rengöringsspraysen Christmas clean från Maison Belle. Efter 3 år fick jag äntligen tag i ett exemplar så jäklar vad mitt kök ska skina i år. Jag var ju tvungen att provspraya lite, passade på efter bullbaket, och det slutade med att jag och Lilltjejen satt och hängde över bordet och luktade - länge! Lilltjejen provsmakade också på bordet men av hennes min att döma smakade den naturligtvis inte lika got som den luktade och tur är det väl det för då hade den varit slut vid det här laget. Tillbaka till doften - alla tidigare lovord om Christmas clean stämde, den doftar underbart! På flaskan står det att den ska dofta kanel och apelsin och dessa doftar känner man tydligt. Ena stunden känner man doften av kanel, sedan apelsin med nejlikor följt av pepparkaksdoft. Och doften varar länge! Älskart!
 
Min fina handtrycka kudde kom naturligtvis också och jag blev förvånad över hur står den var, så nu blir det till att leta efter en passande innerkudde. Fin var den och jag är glad att jag valde texten "Julefrid" istället för den där det stod "God jul", känns som att det står god jul överallt ändå. Den blir perfekt i sovrummet, långt borta från kladdiga barnfingrar=)
 
Att se fram emot den här veckan: Att 101 idéers julnummer kommer imorgon! Jippie!

Kramar
 


 

Inga kommentarer: