fredag 19 oktober 2012

Bästa jultidningen

 
Idag kom mamma över med Drömhem och trädgård som jag har bläddrat igenom lite snabbt. Man ska inte dömma en bok efter sitt omslag heteer det ju och det stämmer även här för även om inte omslaget utrålar jul så gör tidningens innehåll det. Det här är den bästa jultidningen hittills i år och jag fick massor med bra idéer. Sen fanns det några sidor som var rent utsagt hemska men det kan jag ha överseende med när resten var så bra. Längtat efter deras jultidning "Underbara julhem" som kommer ut 30 oktober och även nästa nummer av tidningen som kommer 29 november ser ut att bli en höjdare. Och det bästa av allt är att mamma prenumererar på tidningen så då kan jag lägga min jultidningsbudget på andra tidningar.
 
Förövrigt gick mötet bra men får vänta tills nästa vecka på slutligt besked så än vågar jag inte ta ut något. Och inga paket kom idag heller, nästa vacka blir en spännande vecka med andra ord.
 
Njut av helgen nu.
 
Kramar

3 kommentarer:

Sanna Laake sa...

Åh den brukar vara en av mina favoriter också men du har rätt, den ser sjukt ojulig ut faktiskt. Vilken tur du har som både slipper betala och dessutom får den tidigare:)

Maggi sa...

Hittade till din blogg idag och hit kommer jag fler gånger :) Mysigt mysigt!!!! Är en julgalning som älskar ALLT kring julen ;) påbörjade julklappsshopping på Ullared i Juli...haha...

Fick denna tidningen i posten idag...ååå nu måste jag nog bläddra i den innan jag somnar efter ditt positiva betyg =)

Ha det gott/ Maggi

Ingela sa...

Hej! Jag har älskat allt med julen i hela mitt liv,idag är jag 42 år.....din blogg var helt i min smak....ska följa den för alltid nu!!! God Jul och kram från Ingela i Norrköping.